Toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Bi radi toplotno črpalko zrak voda, ki je visoko zmogljiva, zanesljiva in jo je enostavno namestiti? Mitsubishi Electric ponuja toplotne črpalke blagovne znamke Ecodan, ki s sodobno tehnologijo zagotavljajo pripravo vode za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode za dnevne potrebe objekta!

Napredna inverterska tehnologija Mitsubishi Electric omogoča, da iz treh kilovatov v zraku shranjene sončne energije pri uporabi enega kilovata električne pogonske moči pridobimo vsaj štiri kilovate ogrevalne toplote. Najboljše pa je seveda to, da črpalka Ecodan zavoljo tehnično izboljšanih kompresorjev deluje tudi v nekoliko manj ugodnih zunanjih pogojih.

Kako izbrati primerno toplotno črpalko?

Sodobno načrtovanje domov ustvarja prijetne in okoljsko sprejemljive stavbe tudi z mislijo na sodobne tehnične rešitve, kjer je gotovo najbolj pomembno ogrevanje prostorov ter sanitarne vode. S toplotno črpalko zrak voda lahko opremimo novogradnjo, prav tako pa lahko z njo nadomestimo star ogrevalni sistem – v obeh primerih bomo poskrbeli za manjši ogljični odtis, varčevanje z naravnimi viri, ter varčevanje pri obratovalnih stroških stavbe.

Toplotna črpalka za stanovanjske objekte

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric iz serije Ecodan so namenjene predvsem za vgradnjo v stanovanjske objekte, ki za ogrevanje uporabljajo nizkotemperaturni vir ogrevanja. Pri tem nam zunanje enote Ecodan zagotavljajo pripravo ogrevalne vode do temperature 60 °C pri temperaturi zunanjega zraka -3 °C; oziroma temperaturo ogrevalne vode 50 °C pri zunanji temperaturi -15 °C.

V primerih, ko je poleg zagotavljanja temperature ogrevalne vode potrebno vzdrževati tudi polno moč ogrevanja nam v pomoč priskoči patentirana tehnologija Zubadan. S svetovno priznano tehnologijo Zubadan je omogočeno doseganje nominalne moči ogrevanja tudi pri zunanji temperaturi -15 °C. Zaradi tehnologije »Flash Injection« pa sistemi toplotnih črpalk Zubadan nemoteno delujejo tudi pri temperaturi okolice objekta -28 °C.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.