ponedeljek, 21 septembra, 2020
Doma Ogrevanje in hlajenje Ogrevanje in energenti Kako dobiti 2 toni pelet brezplačno?

Kako dobiti 2 toni pelet brezplačno?

Sredi poletja nas že dosti razmišlja o nakupu kurjave za zimske dni. Pri tem primerjamo ponudbe in iščemo najbolj ugodne možnosti. Predstavljamo vam ponudbo, kjer zastonj prejmete 2 toni pelet z brezplačno dostavo.

Toplovodni kotel PELLING 25 kW ECO je izboljšana različica kotla PELLING in je prilagojen zahtevan nemškega trga. Pri kotlu lahko sami izberete stran, na kateri želite imeti zalogovnik pelet. Izberete lahko tudi razširjen zalogovnik pelet, kar zagotavlja daljše časovne intervale med polnjenji, in rešetko za kurjenje drv.

 

PELLING ECO ima regulacijo zgorevanja, ki jo upravlja s pomočjo senzorja za temperaturo plemena. Kotel deluje z 10-timi stopnjami moči, ki so opredeljene glede na prevzeto temperaturo plemena. Sam nadzoruje in analizira temperaturo plemena, po potrebi regulira količino palet, ter hitrost ventilatorja za doseganje želene temperature. Tak nadzor zagotavlja popolno zgorevanje s katero koli močjo.

 

Ob doseženi nastavljeni temperaturi v kotlu oz. ukazu prek sobnega termostata se kotel izklopi. Ko temperatura vode v kotlu pade (nastavljena temperatura – 2 °C), se kotel ponovno zažene.

 

Kotel je opremljen z dvema temperaturnima tipalkama za hranilnik kotlovske vode. Pri ogrevanju regulacija meri temperaturo na dnu hranilnika vode, ko je nastavljena temperatura dosežena, se kotel ugasne ter preklopi merjenje temperature na vrhu hranilnika vode. Ko se hranilnik vode ohladi, se kotel vključi in segreje hranilnik vode.

 

Ta kotel je konstruiran tako, da lahko z dodanimi rešetkami kuri tudi na drva, ki daje uporabniku izjemno zanesljivost z nakupom energentov.

 

Kotel “Pelling” je izdelan v skladu z evropskimi standardi in ima 5 let garancije. Ob nakupu pri Centru biomase, poleg kotla prejmete še 2 toni pelet.

S spleta

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

11,791FansLike
313FollowersFollow
247FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Energetska prenova: kje začeti?

Stare stavbe so v veliko primerih energetsko potratne. Toplota uhaja skozi neizolirano ali slabo izolirano streho ter slabo izoliran zunanji ovoj stavbe, vrata in...

Raznolika strešna ozelenitev – vrt na strehi

»Poglej, streha  je kot travnik !« Ozelenitve streh v vse večji meri oblikujejo sliko mesta. Tega pa ne ustvarjajo samo zaradi videza, saj zelene...

Poročilo Združenih narodov: globalno segrevanje bo že pred letom 2030 preseglo mejo 1,5 °C

Po poročilu Združenih narodov o združenju znanosti v letu 2020 bi lahko globalne temperature v naslednjem desetletju presegle mejo 1,5 °C, določeno v Pariškem...

Zakaj bi oblačila kemično čistili, če jih lahko preprosto očistite kar sami doma?

Kemično čiščenje je običajno rezervirano za oblačila višje kakovosti, ki so izdelana iz volne, kašmirja ali svile. Redno čiščenje vas lahko (ob morebitnem uničenju...