Fotonapetostni moduli Bisol certificirani za postavitev sončnih elektrarn z nosilnimi konstrukcijami IRFTS easy roof

Skupina BISOL Group je pridobila certifikat ETN (Etude de Technique Nouvelle), ki potrjuje ustreznost slovenskih modulov za namestitev integriranih sončnih elektrarn z nosilno konstrukcijo Easy Roof francoskega podjetja IRFTS.

Edini slovenski proizvajalec fotonapetostnih modulov in drugih solarnih rešitev na masovni industrijski ravni skupina BISOL Group nenehno utrjuje svoj konkurenčni položaj na mednarodnih trgih in razvija nove inovativne solarne rešitve. Da bi izpolnili zahteve premnogih strank, je skupina predložila svoje module v uradno presojo za pridobitev certifikata ETN. Certifikat potrjuje ustreznost vseh mono- in polikristalnih fotonapetostnih modulov BISOL za postavitev integrirane sončne elektrarne z nosilno konstrukcijo Easy Roof. Module je mogoče inštalirati tako podolžno kot pokončno. V izogib različnim oviram na strehah, kot so na primer strešna okna in dimniki, jih lahko investitor namesti tudi nesimetrično.


Moduli domačega porekla so temeljito testirani in certificirani s strani različnih uglednih mednarodnih laboratorijev. Izdelani so izključno iz najboljših, dobro preizkušenih in ustrezno certificiranih materialov priznanih dobaviteljev. Prenesejo najbolj rigorozne vremenske razmere, kot so močan dež, toča, snežni zameti, močne sunke vetrov, nihanje temperatur in vlažnosti. Omogočajo brezhibno delovanje, visoke energijske izplene in dolgo življenjsko dobo sončnih elektrarn ter jih je mogoče namestiti tako z različnimi nosilnimi konstrukcijami znamke BISOL EasyMount, Easy Roof ali drugimi nosilnimi konstrukcijami.


Francoski proizvajalec nosilnih konstrukcij IRFTS je razvil sistem Easy Roof, ki omogoča vgradnjo standardnih fotonapetostih modulov in hitro postavitev integriranih sončnih elektrarn. Ta montažni sistem je primeren za strehe ali druge površine z naklonom od 10° do 50° ter omogoča prilagajanje različnim strešnim kritinam. Investitor lahko sončne elektrarne BISOL z omenjenimi nosilnimi konstrukcijami namesti na stanovanjske, poslovne in javne zgradbe, primerne so tudi za kmetijska in industrijska poslopja. Rešitev je popolna izbira tudi za namestitev nedavno lansiranih BISOL Spectrum fotonapetostnih modulov z obarvanimi celicami. Navedeno se sklada tudi s poslovno strategijo skupine utrditi svoj položaj ponudnika trpežnih in estetsko dovršenih solarnih rešitev.


Poleg številnih visokokakovostnih mono- in polikristalnih silicijevih fotonapetostnih modulov različnih vršnih moči BISOL Group strankam ponuja lastne inovativne aluminijaste in polietilenske nosilne konstrukcije, omogoča nadzor in vzdrževanje sončnih elektrarn, nudi podpro pri projektiranju, financiranje velikih projektov in je vodilni slovenski izvajalec sončnih elektrarn na ključ.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.