BISOL Group nadaljuje sejemsko sezono v Veliki Britaniji

BISOL Group v tem tednu sejemsko sezono nadaljuje na enem največjih svetovnih sejmov za trajnostno oblikovanje in gradnjo, na sejmu Ecobuild v Londonu. Na njem bo predstavil celoten asortiment mono- in polikristalnih fotonapetostnih modulov, med njimi tudi najnovejšo serijo BISOL Spectrum z obarvanimi celicami.

Skupina BISOL Group, edini slovenski proizvajalec fotonapetostnih modulov in druge solarne opreme na masovni industrijski ravni, bo svojo najnovejšo serijo fotonapetostnih modulov BISOL Spectrum od 5. do 7. marca predstavil na sejmu Ecobuild v Veliki Britaniji. Ti visokokakovostni moduli z vršnimi močmi do 235 vatov so primerni za sončne elektrarne, pri katerih je zunanji videz bistvenega pomena. Prav tako so odlična rešitev pri obnovah strešnih površin sakralnih objektov, starejših zgradb in spomeniško zaščitenih objektov.

 

Ogromno potencialnih investitorjev se sooča s prostorskimi omejitvami za namestitev sončnih elektrarn. Slovenski proizvajalec je zato razvil visoko učinkovite module serije PeakPerformance z antirefleksnim steklom. Slednji omogočajo večje absorbiranje svetlobe in imajo do 3 odstotke višji energijski izplen. Na voljo so z vršnimi močmi do 265 vatov. Poleg tega bo BISOL Group na sejmu predstavil tudi svoje inovativne module za integrirane sončne sisteme, ki nadomeščajo strešno kritino in so idealna izbira pri novogradnjah ali pri sanacijah kritin. Zaradi posebnega načina nameščanja integrirana sončna elektrarna ne prepušča vode, fotonapetostni moduli domačega porekla pa zagotavljajo ustrezno mehansko odpornost.

 

Na razstavnem prostoru S2510 si bodo lahko obiskovalci ogledali tudi najnovejše aluminijaste in polietilenske nosilne konstrukcije BISOL EasyMount. Med njimi bo skupina angleškemu občinstvu prvič predstavila HDPE-podloge BISOL EasyMount 200. Cenovno ena od najugodnejših nosilnih konstrukcij za sončne sisteme je primerna za sončne elektrarne na ravnih strehah oziroma na površinah do 5° naklona. Nizka masa in nameščanje brez preboja strehe omogočata do 8-krat hitrejšo postavitev v primerjavi z ostalimi konstrukcijami.

 

BISOL Group je letos svoj solarni asortiment že predstavil na sejmih v Belgiji, Franciji in Avstriji. Sejemsko sezono bo nadaljeval aprila v Novem Sadu v Srbiji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.