Klimatska naprava za idealne pogoje skozi vse leto

Če so se klimatske naprave nekoč uporabljale zgolj za hlajenje prostorov, so zdaj to postale naprave, ki ustvarjajo optimalne klimatske pogoje v zaprtih prostorih skozi vse leto.

V vročem delu leta hladijo zrak in ga razvlažujejo, v hladnem delu leta pa učinkovito ogrevajo prostore. Prednost je tudi, da čistijo zrak: s pomočjo učinkovitih filtrov iz zraka odstranjujejo bakterije in zagotavljajo optimalne bivalne pogoje.

Potrata energije?

Nekoč je veljalo, da so klimatske naprave veliki porabniki energije in da so neučinkovite za ogrevanje. Razvoj tehnologije je omogočil, da so klimatske naprave Mitsubishi lahko hkrati energetsko učinkovite in varčne. Naprave MITSUBISHI ELECTRIC s funkcijo hlajenja in gretja, se uvrščajo v najvišji energijski razred, najbolj prodajani stenski modeli za široko potrošnjo pa spadajo v razred A+++ ali A++.

Dokumentacija za klimatske naprave – ERP LOT 10

Katero izbrati v poplavi različnih naprav?

Najpogosteje se za hlajenje in ogrevanje manjših prostorov (stanovanjskih in manjši poslovnih prostorov) uporabljajo stenske naprave z inverterskim motorjem. Vse bolj priljubljeni so multi sistemi, ki omogočajo, da se na eno zunanjo enoto poveže več notranjih enot, s tem pa je omogočena klimatizacija večjega števila prostorov, ne da bi kazili zunanji izgled objekta. Na voljo so tudi talne, stropne, kanalske in kasetne klimatske naprave. Razpon moči je pri teh običajno širši, zato se pogosteje uporabljajo v poslovnih objektih. Za klimatizacijo večjih objektov in prostorov se uporabljajo VRF sistemi MITSUBISHI ELECTRIC, ki se jih načrtuje in dimenzionira skupaj z arhitekturo objekta.

Pametni nadzor na daljavo

Upravljanje naprav preko daljinskega upravljalnika ni novost, vsekakor pa je prednost Mitsubishi naprav ta, da s pomočjo posebne aplikacije uporabnik delovanje nadzira tudi iz oddaljene lokacije. V kolikor klimatska naprava ni že serijsko pripravljena za nadzor v oblaku, se jo dodatno opremi z uporabniškim vmesnikom MITSUBISHI ELECTRIC.

Zakaj izbrati Mitsubishi ELECTRIC?

  • Tiho delovanje,
  • energetska učinkovitost,
  • nizka poraba energije,
  • optimalna razporeditev zraka,
  • učinkovito hlajenje, razvlaževanje,
  • ogrevanje pri temperaturah celo do -25 stopinj Celzija (možnost uporabe kot edini vir ogrevanja),
  • izboljšanje kakovosti zraka zaradi uporabe vrhunskih filtrov,
  • preprosto upravljanje,
  • moderen dizajn.

Katera naprava je najustreznejša za vaš dom ali poslovne prostore in kam jo namestiti? Pri podjetju Vitanest bodo z veseljem prisluhnili vašim željam in ugodili vašim pričakovanjem.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekPozor, vse to ne sodi v malo čistilno napravo
Naslednji članekOnesnaženost oceanov s plastiko se bo brez drastičnih ukrepov potrojila do leta 2040
info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.