sreda, 30 septembra, 2020
Doma Ogrevanje in hlajenje Klimatska naprava za idealne pogoje skozi vse leto

Klimatska naprava za idealne pogoje skozi vse leto

Če so se klimatske naprave nekoč uporabljale zgolj za hlajenje prostorov, so zdaj to postale naprave, ki ustvarjajo optimalne klimatske pogoje v zaprtih prostorih skozi vse leto.

V vročem delu leta hladijo zrak in ga razvlažujejo, v hladnem delu leta pa učinkovito ogrevajo prostore. Prednost je tudi, da čistijo zrak: s pomočjo učinkovitih filtrov iz zraka odstranjujejo bakterije in zagotavljajo optimalne bivalne pogoje.

Potrata energije?

Nekoč je veljalo, da so klimatske naprave veliki porabniki energije in da so neučinkovite za ogrevanje. Razvoj tehnologije je omogočil, da so klimatske naprave Mitsubishi lahko hkrati energetsko učinkovite in varčne. Naprave MITSUBISHI ELECTRIC s funkcijo hlajenja in gretja, se uvrščajo v najvišji energijski razred, najbolj prodajani stenski modeli za široko potrošnjo pa spadajo v razred A+++ ali A++.

Dokumentacija za klimatske naprave – ERP LOT 10

Katero izbrati v poplavi različnih naprav?

Najpogosteje se za hlajenje in ogrevanje manjših prostorov (stanovanjskih in manjši poslovnih prostorov) uporabljajo stenske naprave z inverterskim motorjem. Vse bolj priljubljeni so multi sistemi, ki omogočajo, da se na eno zunanjo enoto poveže več notranjih enot, s tem pa je omogočena klimatizacija večjega števila prostorov, ne da bi kazili zunanji izgled objekta. Na voljo so tudi talne, stropne, kanalske in kasetne klimatske naprave. Razpon moči je pri teh običajno širši, zato se pogosteje uporabljajo v poslovnih objektih. Za klimatizacijo večjih objektov in prostorov se uporabljajo VRF sistemi MITSUBISHI ELECTRIC, ki se jih načrtuje in dimenzionira skupaj z arhitekturo objekta.

Pametni nadzor na daljavo

Upravljanje naprav preko daljinskega upravljalnika ni novost, vsekakor pa je prednost Mitsubishi naprav ta, da s pomočjo posebne aplikacije uporabnik delovanje nadzira tudi iz oddaljene lokacije. V kolikor klimatska naprava ni že serijsko pripravljena za nadzor v oblaku, se jo dodatno opremi z uporabniškim vmesnikom MITSUBISHI ELECTRIC.

Zakaj izbrati Mitsubishi ELECTRIC?

  • Tiho delovanje,
  • energetska učinkovitost,
  • nizka poraba energije,
  • optimalna razporeditev zraka,
  • učinkovito hlajenje, razvlaževanje,
  • ogrevanje pri temperaturah celo do -25 stopinj Celzija (možnost uporabe kot edini vir ogrevanja),
  • izboljšanje kakovosti zraka zaradi uporabe vrhunskih filtrov,
  • preprosto upravljanje,
  • moderen dizajn.

Katera naprava je najustreznejša za vaš dom ali poslovne prostore in kam jo namestiti? Pri podjetju Vitanest bodo z veseljem prisluhnili vašim željam in ugodili vašim pričakovanjem.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. Smo uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav.

Urednica portala MojPrihranek.si

S spleta

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

11,789FansLike
313FollowersFollow
247FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Kakšne so najpogostejše napake na lesu, na katere morate biti pozorni?

Da lahko hlodovino razvrstimo po kakovostnih razredih, moramo poznati tudi osnovne napake pri lesu. Poleg tega jih moramo poznati tudi pri krojenju lesa. Opisi...

Triki za urejeno pisalno mizo

Organizacija je lahko težka ali lahka naloga, odvisno glede česa. Veliko težja, kot se zdi, pa je organizacija oziroma urejenost pisalne mize. Če je...

Prostor za vse vrste srečanj

Družinska kopalnica je tisti prostor, kjer se dnevno srečujemo med hitenjem in skrbjo zase. Geberit na tem mestu ponuja nekaj namigov, kako kar najbolje...

Naročite vodič po prenovi doma

Tudi vi načrtujete prenovo doma, pa ne veste, kako bi se je lotili? Potem vam bo zelo prav prišel Ytong vodič po prenovi, ki...