Klimatska naprava, ki hladi in čisti zrak brez prepiha

Starša se sklanjata nad spečo deklico, v ozadju na steni visi klima

Ste med vročinskimi valovi trmasto zapirali okna in rolete, saj ne prenašate klim, ki vas rade prepihajo? Novost na trgu klim bo rešila to težavo. Samsung Wind-Free klimatske naprave namreč omogočajo hlajenje, pri katerem se svež zrak enakomerno razporedi skozi tisoče mikroskopskih odprtin. S tem se boste izognili bolečinam v glavi in prepihu. 

Čiščenje zraka še nikoli ni bilo tako enostavno

Samsungove Wind-Free klimatske naprave ponujajo tudi filter zraka. Ta prečisti prašne delce v zraku in ubija bakterije. Filter se deloma lahko tudi opere, kar pomeni, da lahko uživate v svežem in čistem zraku, obenem pa privarčujete pri dodatnih stroških vzdrževanja in menjave filtra.  

Kakovost zraka se avtomatsko zazna in prikaže na zaslonu, lahko pa jo tudi nenehno merimo s pomočjo aplikacije Smart Things. Senzor za prah lahko zazna trenutno kakovost zraka tudi v primeru, ko je naprava ugasnjena. Ko kakovost zraka doseže nizko vrednost, na aplikacijo dobite opozorilo. Z njeno pomočjo lahko napravo prižgete tudi na daljavo. 

Mama in hčerka sedita na kavču, nad njima je na steni klimaTehnologija umetne inteligence 

Druga posebnost Samsungovih Wind-Free klimatskih naprav je uporaba umetne inteligence. Naprava deluje v treh korakih; v prvem hitro zniža temperaturo, v drugem zagotovi optimalno raven vlažnosti, v tretjem pa ohranja želene pogoje. S pomočjo umetne inteligence lahko klimatsko napravo upravljate kar s pomočjo aplikacije. Na voljo vam je celo glasovni ukaz. 

Vgrajeni detektorji zaznavajo tudi gibanje v sobi. Ko je soba prazna, avtomatsko spremenijo nastavitve klimatske naprave ali vklopijo stanje pripravljenosti. Naprave so opremljene tudi z novim kompresorjem, s katerim prihranite pri porabi energije in posledično pri stroških elektrike. 

Uživajte v udobju hladnega doma 

Najnovejša tehnologija Samsungovih Wind-Free klimatskih naprav bo vaš dom prijetno ohladila, obenem pa zagotovila čist in svež zrak. Upravljate jo lahko z nekaj preprostimi kliki na vašem pametnem telefonu. Je še kaj lepšega od tega, da vas doma pričaka prijetno ohlajen prostor?  

Pri izbiri klimatske naprave vam bodo z veseljem svetovali v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung. Njihovi strokovnjaki vam bodo s svojimi 29-letnimi izkušnjami svetovali glede primerne klimatske naprave za vaš dom. 

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Prejšnji članekNova visokohitrostna železniška povezava bo povezala evropska mesta s 1000 km/h in brez emisij
Naslednji članekKoliko stane urejanje okolice hiše (cene)?
logo Tratnjek klima center
samsung@tratnjek.si|080 40 80| Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.