Kako brezplačno do klimatske naprave z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto?

Nova klimatska naprava Daikin Perfera FTXM-N (modelno leto 2019) ponuja energetsko učinkovito rešitev lastnikom stanovanj s potrebami po ogrevanju, hlajenju in čiščenju zraka. Sedaj imate izjemno priložnost, saj jo lahko dobite brezplačno. Našo nagradno igro »V poletje z Airabelo« smo podaljšali, tako da imate sedaj čas vse do 16.08.2019, da si zagotovite sodelovanje in z malo sreče osvojite povrnitev stroškov nakupa Vaše nove klimatske naprave Daikin (več na www.airabela.si/kontakt-nagradna-igra).

Nova Daikin Perfera FTXM-N, ki je na slovenski trg prišla marca 2019, zaradi svojih izboljšanih lastnosti trenutno predstavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu. Ponaša se s kar nekaj odličnimi lastnostmi:

  • Okolju prijazen plin

Daikin Perfera FTXM-N uporablja hladilno sredstvo R-32, ki zagotavlja izjemno energijsko učinkovitost z minimalnim potencialom globalnega segrevanja (GWP) v primerjavi s plinom R-410A, ki se pred tem 15 let uporabljal v hladilni tehniki. S pomočjo napredne inverterske tehnologije Perfero napaja 80% obnovljivih virov energije iz zraka in 20% električne energije.

  • Visoka učinkovitost

Izboljšana zasnova naslednje generacije klimatske naprave Daikin Perfera FTXM-N prinaša znatno povečanje energetske učinkovitosti v primerjavi s prejšnjimi modeli. S SEER do 8,65 in SCOP do 5,10 zagotavlja najboljšo zmogljivost po standardu A+++. Vgrajena funkcija za varčevanje z energijo zazna, kdaj so sobe prazne in samodejno prilagodi nastavitve za zmanjšanje porabe energije.

  • Tiho delovanje

Tako kot njena predhodnica, tudi nova Perfera FTXM-N vključuje učinkovito tehnologijo za zmanjševanje hrupa. Raven hrupa je dodatno zmanjšana v novih notranjih in zunanjih enotah Perfera FTXM-N in zagotavlja skoraj neslišno delovanje. Tako je nova Perfera idealna izbira za mestna območja.

  • Čistejši zrak

Nova Perfera FTXM-N vključuje Daikinovo napredno tehnologijo Flash streamer, da bi dosegla čistejše in bolj zdravo okolje v stanovanju. Flash streamer odstranjuje prašne delce, alergene, vonj, bakterije in viruse ter zagotavlja celoletni čist, svež zrak.

  • Enostavna uporaba in nadzor

Najnovejša Perfera FTXM-N je standardno opremljena z Wi-Fi vmesnikom, ki omogoča lažje prilagajanje sistemskih nastavitev in časovnikov od koderkoli v hiši ali na daljavo prek pametnega telefona z aplikacijo Daikin Online Controller. Izjemna funkcionalnost aplikacije omogoča tudi preverjanje porabe energije in stroškov.

  • Delovanje do nizkih zunanjih temperatur

S svojimi izboljšanimi specifikacijami Perfera zdaj ponuja še širši delovni razpon, ki zagotavlja učinkovito hlajenje v območju od -10°C do 50°C zunanje temperature ter ogrevanje v območju od 24°C do -20°C zunanje temperature. Skupaj z zanesljivim delovanjem uspešno kljubuje novim skrajnostim spreminjajočega evropskega podnebja.

Pravi partner je tisti, ki pri svetovanju misli na vas

Večino informacij o tipih, delovanju in učinkovitosti klim se res nahaja na medmrežju, vseeno pa ničesar zares ne odtehta pogovora z izkušenim poznavalcem, ki pri svetovanju upošteva tudi podatke o nepremičnini, kvadraturi, številu prostorov, ki bi jih bilo potrebno hladiti itd. Podjetje Airabela v tem pogledu izstopa med ponudniki klimatskih naprav na slovenskem trgu. Naše svetovanje je strokovno in ob ponudbi najbolj učinkovitih, Daikin klimatskih naprav, popolnoma osredotočeno na potrebe uporabnika.

Naš razstavni salon se nahaja na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani. Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 080 88 50 ali nam pošljete elektronsko sporočilo na info@airabela.si.

info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

info@airabela.si | Spletna stran

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRAirabela
Prejšnji članekV sončnih dneh je pergola idealna rešitev za senco
Naslednji članekAli bo prihodnost motociklizma tudi električna?
Logotip Airabela
info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Matjaž Lesjak
info@airabela.si | Spletna stran

Urednik portala MojPrihranek.si

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.