Električno ogrevanje MySun – Samo vaš košček sonca

Poletja je konec, prihajajo hladni dnevi in spet bo treba misliti na ogrevanje stanovanja ali pisarne. Je tudi vam pomembno, da je ogrevanje cenovno ugodno ter da ne škodi zdravju in okolju? Obstajajo številne možnosti in načini ogrevanja, zato se dobro pozanimajte, katera vrsta ogrevanja je za vas najprimernejša.

Ko se odločamo, katero vrsto ogrevanja izbrati, pomislimo na stroške, učinkovitost in vse bolj tudi na okoljske dejavnike. Danes so na voljo izjemno ekonomični in učinkoviti sistemi električnega ogrevanja, ki nudijo vrsto prednosti v primerjavi s klasičnimi načini ogrevanja.

Električno ogrevanje MySun podjetja Koop trgovina iz Brežic je zdravju, okolju in žepu nadvse prijazno ogrevanje. Montaža je hitra, enostavna in poceni, stroškov vzdrževanja praktično ni in tudi visoki računi za elektriko lahko postanejo le še preteklost.

MySun
Sevalni IR-paneli MySun grejejo kot sonce.

Sevalni IR-paneli MySun grejejo kot sonce

Sevalni IR-paneli MySun predstavljajo cenovno ugodno alternativo ostalim sistemom ogrevanja – tako električnim kot tudi toplovodnim. Njihova značilnost je, da večino toplote v prostor oddajo z infrardečimi valovi, zraka pa ne ogrevajo direktno, ampak posredno. To pomeni, da infrardeči žarki segrevajo površino predmetov (zid, tla, pohištvo, stene) in živih bitij, ki absorbirajo energijo infrardečih valov in jo oddajajo v obliki toplote. Princip delovanja je torej enak kot pri soncu, zato je tak način ogrevanja najbolj naraven in zdrav. Za krmiljenje IR-panelov MySun se uporabljajo sobni termostati, ki omogočijo, da so prostori vedno natanko tako topli, kot si uporabnik želi. Zaželeno je, da ima vsak prostor svoj termostat, saj se lahko le na ta način neodvisno določi temperaturo po prostorih. Na voljo je široka ponudba termostatov, od enostavnih analognih, do takšnih, ki se jih upravlja na daljavo z mobilnim telefonom.

Električno talno gretje MySun – za topel korak povsod

V času gradnje ali prenove bivalnih prostorov se splača investirati v električno talno gretje, ki je primerno za vse vrste prostorov, namestiti pa ga je možno pod večino finalnih talnih oblog. Ob pravilni montaži in uporabi velja takšno ogrevanje za zelo udoben, učinkovit, ekonomičen in trajen sistem ogrevanja. Bivanje postane boljše in prijetnejše, korak pa topel povsod: v kopalnici, pisarni, dnevni sobi …

MySun

Električni radiatorji Airelec Adeos in Airevo – za vrhunsko bivalno udobje

Novost na trgu so električni radiatorji Adeos in Airevo, ki združujejo tri načine ogrevanja: IR-ogrevanje, akumulacijo in konvekcijo. Kombinacija nudi vrhunsko bivalno udobje in hkrati prihranek pri porabi elektrike. Te radiatorje odlikuje sodoben in brezčasen dizajn, ki se prilega tako modernim kot tudi klasičnim prostorom. Patentirana inteligentna kontrolna enota omogoča digitalno krmiljenje z možnostjo časovnega programiranja. Funkcija zaznavanja odprtega okna in detektor prisotnosti v prostoru pa še dodatno prispeva k manjši porabi električne energije.

Vso ponudbo električnega ogrevanja MySun si lahko ogledate na spletnem mestu www.mysun.si. Lahko pa pokličete na brezplačno tel. št. 080 73 07 ali obiščete razstavno-prodajni salon Koop v Brežicah, kjer vam bodo specialisti za ogrevanje z veseljem pomagali pri pravilni izbiri ogrevanja za vas.

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKako biti del krožnega gospodarstva
Naslednji članekSte kupili parcelo z objektom, zdaj pa bi rušili in zidali? Pozabite na nadomestno gradnjo

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.