Škoda razkrila koncept enoprostorca Škoda Vision 7S

Škoda Vision 7S je nov koncept češkega proizvajalca (2)
Škoda Vision 7S je nov koncept češkega proizvajalca (2) Photo by on škoda

Češki avtomobilski gigant Škoda je javnosti pokazal konceptno fotografijo modela Škoda Vision 7S. Električni enoprostorec je bil prikazan v fotografiji oziroma skici, ki prikazuje šest potnikov, med katerimi je tudi otroški sedež na sredinski kontroli. Kaj vsem smo izvedeli o Škodi Vision 7S?

Škoda Vision 7S je del preobrazbe znamke

Češki proizvajalec je prikazal skico konceptnega enoprostorca Vision 7S, ki sicer ne pokaže veliko, a nekaj informacij vseeno ponuja. Opazimo tri vrste sedežev, šest ljudi in otroški sedež, ki je pred drugo vrsto sedežev. Za slednjo pozicijo je Škoda že povedala, da naj bi šlo za najbolj varno mesto v avtomobilu. Viden je nekoliko drugačen volan, ob strani opazimo veliko virov svetlobe, kaj več od tega pa ni moč ugotoviti. Razen prostora, ki ga je ogromno.

»Novi dizajn je minimalističen, funkcionalen in avtentičen. V prihodnosti bomo še vedno fokusrani na Škodine tradicionalne vrednote, kot so prostor, enostavna uporaba in visoka mera funkcionalnosti,« je povedal Oliver Stefani, glavni mož dizajna pri Škodi.

»Kreativnost naših ustvarjalcev in inženirjev je predstavljena v gibljivih elementih notranjosti in novih Simply Clever funkcijah,« je še dodal Stefani. Fotografija konceptnega enoprostorca sledi napovedi z začetka leta, da se bo preoblikovala. Cilj podjetja je priprava na digitalno in električno mobilnost. Spremembo so opisali kot najbolj dramatično spremembo Škode odkar so se pridružili koncernu Volkswagen Group. Nova podoba znamke, nov dizajn vozil in nova strategija.

Prejšnji članekKako se znebiti mravelj?
Naslednji članekZmanjšajte nastajanje prahu s to mešanico

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.