Na trg je prišlo novo električno kolo Ariel Rider

Proizvajalec električnih koles Bann je pred kratkim lansiral na tržišče novo kolo Ariel Rider.

Podjetje Bann Industries, ki je že več let proizvajalo električna kolesa za druge blagovne znamke, se je odločilo narediti nekaj, kar so drugi stalno zapostavljali: združili so vrhunsko tehnologijo s šarmom stare šole in proizvedli novo električno kolo Ariel Rider.  


Živimo v času, ko so električna vozila vedno bolj v porastu. Vožnja brez onesnaževanja okolja je postala nov trend transporta. Ne sme pa se zanemariti tudi ugodja, funkcionalnosti in kvalitete. Nova kolesa Ariel Rider združujejo vse omenjene kvalitete v elegantnem dizajnu.

 

Električna kolesa podjetja Bann Industries so vedno imela nostalgični pridih, vendar pa sama nostalgija ne prodaja izdelkov. Ljudje iščejo več, želijo si tehnologije, ki bodo spremenile način njihovega življenja, bodo vrhunske kvalitete in očesu prijaznega videza. Tisti z inovatorsko žilico, nostalgiki in tisti, ki cenijo kvaliteto, se bodo vsekakor našli v novih električnih kolesih Ariel Rider.

 

Pri izdelavi kolesa so združili najboljše iz celega sveta – usnje je na primer izdelano na Japonskem. Robusten okvir iz aluminija je temelj kolesa, dopolnjuje pa ga vrhunska oprema. Kolesa Ariel Rider so narejena za gentelmana 21. stoletja.

 

Kolesa Ariel Rider so tudi vrhunec varnosti. Izpostavimo lahko intuitiven sistem za nadzor in zmogljive zavore. Poleg tega je kolo opremljeno še z LED lučmi, ki se samodejno vklopijo v temi in poskrbijo, da ste dobro vidni.

 

Kolo Ariel Rider dopolnjuje tudi zmogljiva akumulatorska baterija podjetja Samsung z zmogljivostjo 11 Ah, s katero lahko prevozite do 50 kilometrov, preden bo začela zgubljati na moči.

 

Kolesa Ariel Rider bodo na voljo v 17-ih državah, kjer bo na voljo tudi stalno dosegljiva in odzivna podpora za stranke.

 

Če kupujete novo električno kolo se torej ozrite po novih kolesih Ariel Rider. Več informacij dobite na njihovi internetni strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.