Mobilna hišica s podstrešjem in obilico naravne svetlobe

Mobilne hišice so že dlje časa precej popularne, a imajo eno majhno težavo. V večini primerov so majhne in nimajo veliko oken, ki bi dajali vtis obširnosti. Vseeno pa se kdaj na tržišču znajdejo mobilne hiše, ki ponujajo prav to. In točno to je vsaka izmed treh različic domov Mint Tiny Homes. Tri različice v dveh različnih velikostih, ki ponujajo ogromno naravne svetlobe in velikosti.

Loft mobilna hišica proizvajalca Mint Tiny Homes

Devet ali deset metrska različica Loft se cenovno umešča okoli 70 tisoč evrov (85 tisoč dolarjev). Na 32 ali 35 kvadratnih metrih lahko brez problema spi do šest ljudi. V kuhinji je na voljo pečica, štedilnik, keramični umivalnik, omarice in pult. Tla v kuhinji pa so položena z laminatom.

V hišici je tudi pralnica s pralnim in sušilnim strojem, najbolj pomemben pa je tuš s stekleno kabino. Da je notranjost vedno prijetna, sta tu še ogrevanje in hlajenje. V loft hiši je veliko prostora, tako za shranjevanje kot gibanje samo. Na sliki lahko vidimo, da je spalnica nastanjena pri vrhu hiše, kamor se pride po stopnicah. Tisti, ki so nad hišo navdušeni, pa kot glavni razlog naštevajo velika okna. Omogočajo veliko naravne svetlobe in hkrati dajejo vtis prostranosti hiše, ki načeloma ni tako velika. Loft s čudovitimi videzom je fantastična ideja za tiste, ki bi radi živeli »pod radarjem« oziroma »off-grid« kot to rečejo Američani.

Žiga Kastelic

SEO urednik

VIRInhabitat
Prejšnji članekUniview varnostna kamera z aktivno komunikacijo in opozarjanjem
Naslednji članekSlovenija ima dve novi mesti
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.