Kako najbolje urediti prtljažnik avtomobila?

Prtljažnik v avtu ima točno določen namen. Kaj pa, če bi vam nekdo rekel, da se lahko ta pomen še poveča? Velikokrat se nam zgodi, da zaradi neznanih razlogov, prtljažnik postane premajhen. Pri organizaciji prtljažnika se je treba držati urejenosti, ki smo jo vzpostavili. Vsekakor pa bo pakiranje za potovanje ali daljšo vožnjo veliko lažje, kot sicer.

Viseči organizatorji

Ob straneh prtljažnika obesite tako imenovane viseče organizatorje, ki bodo imeli v sebi tiste najnujnejše stvari za avto. Vžigalni kabli, prva pomoč in druge stvari, kot so brisače, čistilni pripomočki. Ker bodo te stvari dobesedno visele v zraku, bodo tla prtljažnika prosta za veliko večje stvari.

Viseče vreče

Stvari naj bodo pri miru

Da se stvari ne bodo peljale gor in dol po prtljažniku, je najboljše, če jih nekako pritrdimo. To najlažje storimo s škatlami ali gajbami, ki nam bodo olajšale organizacijo prtljažnika. V te škatle lahko postavimo stvari iz trgovine, nahrbtnike, vreče in vse, kar si zamislite.

Organizatorji

Bolj obstojne vreče

Da ne boste ob vsakem obisku trgovine plačevali novih vrečk in s tem še dodatno onesnaževali okolja, je najboljša izbira nakup obstojnih vreč. Vzemite jih s seboj v trgovino in nato v hišo, po uporabi pa jih preprosto vrnite na svoje mesto v prtljažniku.

Neurejen prtljažnik

Neurejenost prtljažnika

Neurejen prtrljažnik pa nasportno prinese številne preglavice, med katerimi so najhujše:

  • dolgotrajno iskanje stvari,
  • izgubljanje stvari,
  • stvari se lahko uničijo,
  • nepomembne stvari ostajajo,
  • neorganiziranost se lahko razširi iz avta,
  • neurejenost avta in
  • čudne vonjave, ki se lahko pojavijo.
Prejšnji članekRuševine Pompejev kažejo, da so Rimljani izumili recikliranje
Naslednji članek100 let distribucije električne energije v Mariboru

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.