Ali bo Apple začel proizvajati električne avtomobile?

Tesla Motors je postala znana po svojih električnih avtomobilih. Prav tako se vse bolj v električne avtomobile usmerjajo tudi pri General Motors. Morda bo enako storil tudi Apple.

Prihodnost je tukaj in električni avtomobili so znanilci prihodnosti v prometu. Časopis Wall Street Journal je že objavil namigovanja, da pri Applu izdelujejo svoj električni avtomobil.

Kodno ime novega avtomobila naj bi bilo Titan, projekt pa naj bi se razvijal več let. Vprašanje pa ostaja ali se Applov enoprostorec lahko kosa z drugimi giganti v avtomobilski industriji.

Seveda so v tej fazi vse to samo špekulacije in namigovanja. Apple ni podal še nobene uradne izjave, s katero bi potrdil navedena namigovanja. Znano pa je, da velika podjetja dostikrat razvijajo številne projekte in da marsikaterega med njimi zaustavijo, še preden bi ga dali trg. Na vprašanje kakšna bo usoda Applovega električnega avtomobila, bo torej treba še počakati.Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.