Zaradi energetske sanacije bo med počitnicami vrtec Kekec zaprt

V sodelovanju z ustanoviteljico, Občino Grosuplje, bo v juliju in avgustu 2014 potekala energetska sanacija v enoti Kekec in Tinkara.

Sredstva, ki jih je občina uspešno  pridobila iz evropskih skladov so namenjena obnovi fasade obeh enot, menjavi oken ter posodobitvi ogrevalnega in prezračevalnega sistema. V enoti Tinkara se bo menjala tudi strešna kritina. V enoti Kekec bo iz sredstev vrtca in občine vzporedno tekla tudi prenova centralne kuhinje. Celoten potek del bo nadzorovan s strani pooblaščenega nadzornika občine Grosuplje. 

O konkretnih terminih del v enoti Tinkara vas dobo obvestili sproti. V okviru varnostnega načrta za čas poteka del, bodo predvideni vsi ukrepi in bo poskrbljeno za varnost uporabnikov.
Zaradi del bo enota KEKEC ZAPRTA od 30. junija do 22. avgusta 2014.


Otroci iz enote KEKEC, Grosuplje bodo v tem času imeli zagotovljeno vzgojno-izobraževalno dejavnost v enotah, kjer bodo tudi njihove vzgojiteljice:v enoti Tinkara, Tovarniška c. 12, Grosuplje, bodo otroci iz oddelkov –  Kekec-spodnji hodnik,v enoti Mojca, Kersnikova cesta 2 a, Grosuplje, bodo otroci iz oddelkov –  Kekec-stari del,v enoti Pastirček, Kersnikova cesta 2, Grosuplje, bodo otroci iz oddelkov  –  Kekec-novi del.

Za enoto Kosobrin, Št. Jurij, enoto Zvonček, Žalna in enoto Trobentica, Kopanj bo od 30. junija do 22. avgusta 2014 vzgojno-izobraževalna dejavnost potekala v enoti Rožle, Ljubljanska cesta 4 f, Grosuplje, kjer bodo tudi njihove vzgojiteljice. 

Od 28. julija do 22. avgusta 2014 bodo v enoti Rožle tudi otroci in vzgojiteljice iz enote Pika, Šmarje-Sap.
Za vse enote, ki bodo obratovale v poletnem času, bomo prehrano pripravljali v kuhinji podružnične osnovne šole Šmarje-Sap in jo dostavljali na omenjene lokacije.

Glede na obseg del, ki bodo potekala, si pridržujejo pravico do morebitnih sprememb, ki jih bo terjala narava dela. O vsem vas bodo sproti in pravočasno obveščali preko oglasnih desk in spletne strani vrtca.
Zaradi izvedbe načrtovane organizacije dela zavoda v poletnih mesecih, vas prosijo, da napoveste predvideno ODSOTNOST vaših otrok v juliju in avgustu v seznam, ki jih dobite v oddelku pri vzgojiteljicah. To storite do 12. junija 2014, da bodo pravočasno lahko poiskali dodatne možnosti, če bodo potrebne.

Vse starše prosijo, da napovedano sanacijo sprejmete z razumevanjem in sledite organizacijski shemi, saj bodo le tako lahko uspešno izvedli zastavljene in prepotrebne investicije, ki bodo dragocena naložba v stavbe VVZ Kekec Grosuplje za prihodnost.

Zahvaljujejo se vam za razumevanje in sodelovanje, želijo vam prijeten zaključek vrtčevega leta ter načrtovane poletne počitnice.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.