Zakaj morate poskusiti te sadne dekorje?

Skodelica sladoleda na odeji, na kateri so tudi vejice sivke

Pri ustvarjanju sadnih sladoledov je eden najpomembnejših sestavin zagotovo sadni dekor, ki to božansko sladico privzdigne na novo raven. S sadnimi dekorji pa lahko popestrimo tudi druge sladice, npr. torte, palačinke in jogurte. Še posebej slastni so Rokmarjevi sadni dekorji, ki jih proizvaja butično goriško podjetje.

Visoka vsebnost sadja

Rokmarjevi sadni dekorji se lahko pohvalijo s kar 40 % vsebnostjo sadja. Izjema je okus amarene, ki ima še večji sadni delež, in sicer 45 %. Verjetno ni treba poudarjati, kako pomemben je visok delež sadja za okus samega izdelka, saj številka govori sama zase.

Pristni okusi

Ko poskusite Rokmarjev dekor, okusite polno svežino sadja. Zaradi visoke vsebnosti sadja so sadni dekorji po okusu zelo podobni sadju, iz katerega so narejeni. To pomeni, da dodajo piko na i na sladolede, palačinke, torte in ostale sladice. Seveda pa vas ne bomo ustavili, če bi dekorje želeli jesti kar na žlico.

Različni izdelki Rokmar

Široka ponudba

V Rokmarjevi ponudbi je kar 18 različnih sadnih dekorjev, in sicer amarena, amarena blend, ananas, borovnica, figa, gozdni sadeži, granatno jabolko, grozdje izabela, hruška, jabolčni štrudelj, jagoda, limeta, macedonia, malina, mango, marakuja, marelica in pomaranča. Če radi mešate okuse, pa lahko dva dekorja tudi združite in ustvarite nov edinstveni okus!

Ste že lačni?

Celotno ponudbo Rokmarjevih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, vredno pa jih je spremljati tudi na Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda. Za več informacij o njihovih izdelkih pa lahko pišete na njihov spletni naslov info@rokmar.si.

logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekNajboljši športni terenci leta 2023 (Top 10 SUV)
Naslednji članekZa nakup kmetijske mehanizacije na voljo 15 milijonov evrov
logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.