Top decembrski okusi vročih čokolad

Advent calendar in the form of an eco bag hangs on the Christmas tree against the background of the Christmas room with a fireplace and Santa's boots.Christmas background. Advent calendar.
Foto: SyhinStas iz iStock

Kmalu bomo zakorakali v praznični december, ko bo kraljevala bogata hrana in okusne pijače. Sladokusci bodo uživali predvsem v slastni vroči čokoladi, ki je skorajda obvezna v teh mrzlih in temnih dneh. Kateri okusi bodo glavni v naslednjem mesecu?

Vroča čokolada Pomaranča

Je še kaj boljšega od kombinacije čokolade in sladke pomaranče? Vsi oboževalci Jaffa piškotov bodo navdušeni nad tem okusom! Bonus točke dobite, če svoj dom okrasite z rezinami suhih pomaranč in uživate v sladkem vonju tega sadja.

Skodelici vroče čokolade, v ozadju so pomaranče
Foto: on Rokmar d. o. o.

Vroča čokolada Karamel

Sladka karamela je božanska poslastica prazničnega decembra. S svojo sladkobo bo razveselila predvsem tiste, ki imajo radi bolj sladke pijače. Za piko na i lahko svojo skodelico vroče čokolade prelijete s karamelo in okrasite s ščepcem soli. Slana karamela je z razlogom kulinarični hit!

Vroča čokolada, poleg je skodelica s karamelo
Foto: on Rokmar d. o. o.

Vroča čokolada Happy winter

Ta vroča čokolada z zvenečim imenom je za ljubitelje ruma. Če imate prijatelja, ki obožuje sladice z alkoholnim polnilom, je to odlično darilo za njih. Happy winter bo razveselila tudi tiste, ki imajo radi aromo ruma, vendar ne pijejo alkohola.

Skodelici vroče čokolade, poleg so medenjaki in kozarec z rumom
Foto: on Rokmar d. o. o.

Praznične okuse najdete pri Chocomarju

Vse praznične okuse vroče čokolade ponujajo pri Chocomarju, njihova priprava je izjemno enostavna, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v vaši najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdete na spletni strani Chocomarja, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profiluVse okuse najdete v Mercatorjevih in Tuševih Cash&Carry, kjer lahko kupujete tudi kot fizična oseba!

logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekOdločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema je naložba v bolj zdravo bivalno okolje
Naslednji članekLebdeče police v kuhinji: Prednosti in slabosti lebdeče police
logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.