Top 3 okusi vroče čokolade zime 2022/2023

Tri skodelice vroče čokolade

Pozimi se sladkamo z jabolčnim štrudljem, kostanjem in medenjaki. Družbo pa jim dela najbolj sladek napitek mrzlih mesecev, in sicer vroča čokolada. Obogatena s sladko smetano in penicami nam polepša še tako slab dan ter pogreje naše telo in duha. Kateri okusi bodo kraljevali to zimo?

Standardna

Klasika je pač klasika z razlogom. Če ne veste, kateri okus bi izbrali, je najvarnejša izbira standardna vroča čokolada. Ta je obogatena s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo in zavzamejo svojo pravo aromo. Tako nastane vroč napitek žlahtnega okusa, ki razveseli še tako zahtevnega pokuševalca. Namig – v trgovinah jo najdete pod imenom Vroča čokolada temna.

Skodelica vroče čokolade, poleg nje so na mizi koščki čokolade in šal v ozadju

Bela čokolada

Bi radi nekaj preverjeno dobrega, ampak ste že naveličani klasične vroče čokolade? Potem je bela čokolada prava izbira za vas! S svojo sladkobo in drugačnim okusom bo navdušila predvsem strastne sladokusce visokih kriterijev. V njej boste našli koščke prave bele čokolade, ki se raztopijo med pripravo in ustvarijo svojo pravo aromo. Namig – v trgovinah jo najdete pod imenom Vroča čokolada bela.

Skodelica bele vroče čokolade

Mlečna čokolada

Vsi, ki si v belo kavo dodajate sladkor, boste navdušeni nad sladkobo mlečne čokolade. Njen okus bo prepričal vse ljubitelje klasične tablice čokolade, saj jo praktično zaužiješ v tekoči obliki. V njej boste tako kot v zgornjih napitkih našli koščke prave čokolade, ki zagotovijo pravi okus vroče čokolade. Mlečna vroča čokolada je idealna nagrada po dolgem ponedeljkovem urniku – poskusite jo!

Skodelici vroče čokolade, poleg je krožnik piškotov, čajnik in roža

Bogastvo okusov za gurmane

V lokalih boste našli tudi ostale okuse vroče čokolade Chocomar: ekstra temno, kokos, lešnik, rafko, karamel, bela lešnik, vanilija, banana, pomaranča cimer, blue moon, cherry in happy winter. Prav vsi okusi ustvarijo gosto vročo čokolado, ki jo iščemo vsako zimo. Več informacij o vročih čokoladah Chocomar najdete na njihovi spletni strani, spremljajte pa tudi njihov Facebook profil, kjer redno objavljajo recepte in zabavna dejstva o čokoladi.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekToplo zavetje doma z IR grelnim sistemom EKOSEN
Naslednji članekMinistrstvo opozarja: cene elektrike pri nas niso najvišje
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.