Ste pripravljeni, da rešite planet?

Na kreativni delavnici podjetja Froscrot Ltd. v Londonu je bila ustvarjena povsem nova in, kmalu morda, globalno uspešna izobraževalna namizna igra: Grynco – Reši planet.

Glavni namen igre, poleg zabave in razvoja taktičnih spretnosti, je izobraževati o varstvu okolja.

Z igro želijo ustvarjalci na zabaven in lahkoten način dvigniti zavedanje o ukrepih, ki pomagajo varčevati z energijo, naravnimi viri in koristijo našemu planetu. Igra je reziltat skrbnega in dolgotrajnega testiranja matematičnih in logičnih spretnosti, s pomočjo igralcev pa jo želijo ustvarjalci približati celotnemu svetu.

Igro so v testiranje ponudili igralcem z različnimi ozadji, odziv, ki so ga prejeli pa je v splošnem zadovoljiv: Grynco –Reši planet je dinamična, zanimiva in predvsem zabavna igra.

Več o igri in testiranju igre si preberite na povezavi.

Igra je primerna za igralce od 10 let naprej, zato je odlična zabava za vso družino.

Razvijala jo je mlada ekipa v mladem podjetju, zato na portalu Indiegogo zbirajo donacije, ki jih bodo uporabili za razvoj: grafičnega designa, produkcijskega procesa (igra bo narejena iz recikliranega papirja in organske plastike s emisijami CO2 prilagojenimi globalnemu trgu), za prodajo in promocijo igre po svetu.

Projekt lahko podprete na Indiegogo.com. Če bo projekt uspešen, bodo ustvarjalci igre del odstotka od letne prodaje darovali različnim okoljevarstvenim projektom po vsem svetu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.