Šok, priljubljeni televizijski operater naročnikom onemogočil gledanje programov

The television screen is broken
Foto: rendy dastian iz iStock

Nekateri gledalci ponudnika televizijskih storitev T-2 so zagotovo ostali brez besed. Nekaterih programov čez noč ne bodo mogli več spremljati. »Obveščamo vas, da z današnjim dnem naši trije kanali: Planet TV, Planet 2 in Planet Eva ne bodo več vidni na omrežju T-2. Trudimo se doseči nov dogovor, da bi naročniki T-2 še naprej lahko spremljali naš program,« so namreč pri Planet TV zapisali v obvestilu na Facebooku.

S T-2 so že potrdili, da omenjena informacija, ki jo je v javnost poslal Planet TV drži. »Naši naročniki od danes naprej ne morejo več spremljati omenjenih programov. Razlog za to je, da je Planet TV z novo pogodbo zahteval občutno višjo ceno za predvajanje svojih programov. Njihove zahteve so za T-2 nesprejemljive, saj bi pomenile podražitve naših obstoječih T-2 televizijskih paketov. Z višjimi mesečnimi položnicami bi naše uporabnike še bolj obremenili, kar je v času draginje povsem nedopustno,« so še dodali.

Kot pa poroča Zurnal24 se bodo pogajanja sicer še nadaljevala, koliko časa pa bo omenjena situacija trajala, v tem trenutku pri T-2 še ne znajo napovedati.

 

 

 

 

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekBarva, ki bo prevladovala v letu 2024
Naslednji članekSte vedeli, da predal pod pečico ni namenjen čiščenju posode, ampak nečemu čisto drugemu?

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.