Scrubba, žepni pralni stroj

Scrubba je pralni stroj žepne velikosti, ki za delovanje ne potrebuje električne energije. Primeren je za tiste, ki ljubijo kampiranje, za popotnike in avanturiste. Pralni stroj Scrubba se z umazanijo spopade na ekološki način.

Scrubba je zložljiva vrečka, ki je za vodo nepropustna, ni težka in ne zavzame veliko prostora, tako da je primerna rešitev za na potovanje. Ta pralni stroj žepne velikosti je bil zasnovan posebej za tiste, ki radi potujejo, kampirajo, za posameznike, ki potrebujejo praktičen pripomoček, ki ne zavzame veliko prostora ter se da enostavno prenašati. Za tiste, ki pogosto potujejo v oddaljene kraje in želijo varčevati z vodo in zmanjšati porabo pralnega praška.

Pripomoček nam omogoča, da omejimo število oblačil, ki jih želimo vzeti s seboj na potovanje in s tem znatno znižamo težo nahrbtnika.

Kako deluje Scrubba?

Žepni pralni stroj moramo napolniti z manjšo količino vode in nekaj kapljic pralnega praška za perilo. V vrečko vstavimo še oblačila, ki jih želimo oprati. Nato jo zapremo in jo položimo na trdno podlago. Vrečko 30 sekund drgnemo z rokami, podobno kot bi z rokami prali perilo. Po pranju nam preostane, da oblačila posušimo in oblečemo.

Scrubba je zagotovo ekonomičen način za pranje perila kjerkoli na poti. Če veliko potujete, vam Scrubba zagotavlja praktičnost in prihranke.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.