Protivlomne žaluzije SCHENKER MV 90

Bližajo se poletne počitnice, čas, ko boste za dlje časa zapustili svoje domove, s tem pa se bo povečala možnost vloma. Prazni domovi, še posebej pa pritlični prostori vabijo tatove in dobro je, da razmislite o ustrezni zaščiti svojega imetja.

Pri zaščiti svojega doma vam lahko pomaga protivlomna aluminijasta žaluzija SCHENKER, ki je učinkovita varnostna žaluzija. Z varnostnim aktivnim mehanizmom lahko zaklepamo lamele. Žaluzija SCHENKER MV 90 je robustna, enostavna za servisiranje in vzdrževanje. Izstopa s svojim lepim izgledom. Zagotavlja zanesljivo delovanje in udobje z upravljanjem količine svetlobe v prostoru.

Žaluzije MV 90 nudijo protivlomno zaščito z učinkovitim zaklepanjem lamel v vsakem položaju. Mehanizem za zaklepanje je vgrajen v stranskem vodilu na zobati jermen, ki ne potrebuje vzdrževanja. Stabilna lamela je široka 90 mm in debela 0,45 mm.

Protivlomna aluminijasta žaluzija SCHENKER MV 90 zagotavlja zanesljivo delovanje in udobje z upravljanjem količine svetlobe v prostoru. Nudijo protivlomno zaščito z učinkovitim zaklepanjem lamel v vsakem položaju. Mehanizem za zaklepanje je vgrajen v stranskem vodilu na zobati jermen, ki ne potrebuje vzdrževanja. Stabilna lamela je široka 90 mm in debela 0,45 mm.

Nekatere prednosti SCHENKER MV 90:

  • Upravljanje optimalne osvetlitve ali zatemnitve prostora.
  • Lamele z lahkimi dušilnimi profili zmanjšujejo hrup iz okolja.
  • Optimalno zapiranje lamele zaradi posebne Z oblike.
  • Visoka življenjska doba po zaslugi robustne lamele.


Posebna oblika lamele MV 90 zagotavlja natančno zapiranje lamele. Največja zatemnitev, zmanjšanje hrupa. Žaluzije lahko upravljamo motorno, na voljo so tudi z daljinskim krmilnikom.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.