Prenosna energija za zahtevne

Tokrat vam predstavljamo prenosno polnilno postajo danskega družinskega podjetja z dolgo tradicijo izdelovanja periferije za računalnike in mobilne telefone, Sandberg. Njihova filozofija je enostavna – visoka kvaliteta in lahkotnost uporabe. Ponašajo se z zelo majhno stopnjo garancijskih vračil, kar potrjujejo s kar 5-letno garancijo na svoje izdelke, ki prestanejo kopico testov, preden pridejo v roke uporabnika.

 

Danes smo pobližje pogledali polnilno postajo za zahtevne uporabnike oziroma recimo raje temu ljudi, ki veliko časa preživijo na prostem v naravi, daleč stran od kakršnega koli vira napajanja.

 

Glavna posebnost enote je njena robustna zasnova in odpornost proti vlagi in dežju. Seveda to ne pomeni, da bi se bilo pametno z njo kopati v Blejskem jezeru. Bo pa naprava še naprej veselo delala, če vas na vaših poteh preseneti kakšna ploha.

 

Kapaciteta baterije je velika. 10.400 miliamperskih ur vam zagotavlja, da lahko povprečen pametni telefon napolnite kar štirikrat. Ima dva izhoda, ki vam omogočata polnjenje dveh naprav hkrati, denimo telefon in tablico ali fotoaparat. Odlično za vsakogar, ki rad slika v odročnih krajih naše prelepe domovine.

 

Polnilna postaja Sandberg Outdoor Powerbank je obarvana v vojaške barve in je odlično darilo za lovca ali vojaškega navdušenca.

 

Slovenski uvoznik za izdelke Sandberg je podjetje Elkotex d.o.o iz Ljubljane.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.