Portoroške študente smo poučili o obnovljivih virih energije

V Portorožu je medij Moj prihranek, ki nudi najbolj ažurne novice s področja učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije, organiziral dogodek »Energetsko informiranje za vsakogar«. Dogodek je bil izveden 12. novembra 2014 v ŠD Korotan v Portorožu.

Obiskovalci dogodka so dobili aktualne informacije o trendih in učinkih učinkovite rabe energije (URE) ter obnovljivih virov energije (OVE). Dogodek in predstavljene informacije so bile oblikovane in namenjene portoroškim študentom, ki bodo v bližnji prihodnosti postali ključni akterji pri večanju splošne ozaveščenosti in sprejemanje novih tehnologij in čistejših obnovljivih virov energije.

 

Projekt je sofinancirala družba E3, ENERGETIKA, EKOLOGIJA, EKONOMIJA, d. o. o., ki razume energetske potrebe in zagate današnjega in jutrišnjega dne. Zato v ospredje postavljajo skrb za okolje in vse večje potrebe po čisti in obnovljivi energiji. V ta namen razvijajo obnovljive vire energije, uvajajo nove tehnologije ter obveščajo in izobražujejo javnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.