Polnjenje telefona med vožnjo ali sestankom

Ne vedo vsi, kako uporabna je lahko rezervna baterija za telefone kot novoletno darilo. Poslovneži ste veliko na poti – od sestanka do sestanka in na konferenco, predavanje ali v tujino. Zagotovo se vam je že zgodilo, da je vašemu telefonu zmanjkalo baterije ravno v trenutku, ko ste čakali pomemben klic.

Power Bank vas lahko v takem trenutku reši iz zagate – rezervna baterija ne bo napolnila le telefona, temveč katerokoli napravo s priključkom USB (fotoaparat, tablica itd.).

 

In v trenutku prinesla olajšanje in nasmeh na obraz – vam pa hvaležnega partnerja!

 

Power Bank je zunanja prenosna rezervna baterija, ki brez priključitve na elektriko ponovno napolni vašo napravo. Ponuja od 1.000 do 12.000 miliamperskih ur, kar pomeni, da lahko z najzmogljivejšo baterijo telefon napolnite tudi štirikrat.

 

Baterija ima lahko do dva priključka USB in en priključek mini USB ter vam tako omogoča polnjenje različnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, fotoaparati, kamere, predvajalniki mp3/mp4, iPad/iPod in druge (odvisno od modela). Lahko ima vgrajeno celo svetilko. Je zelo priročna in tudi zelo majhna (žepna), lahko prenosljiva in na voljo v različnih oblikah in barvah.

 

Vse to govori o tem, da je Power Bank izjemno uporaben pripomoček in tudi privlačno poslovno ali promocijsko darilo, ki ga bodo – tako kot vi – veseli tudi vaši poslovni partnerji in prijatelji. In – pomislite – na vas se bodo s hvaležnostjo spomnili vsakič, ko jih bo Power Bank rešil iz zagate s prazno baterijo, sploh če se boste nanj odločili natisniti ali vgravirati logotip svojega podjetja.


Za več informacij o bateriji Power Bank se obrnite na podjetje IDentiks (info@identiks.si, 0590 90 550, www.identiks.si, Katalog Power Bank).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.