Nepovratne finančne spodbue Eko Sklada za naložbe rabe obnovljivih virov energije

Obveščamo vas, da je javni okoljski sklad – Eko sklad dne 24.04.2015 objavil Javni poziv 29SUB-OB15 za nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije.

Slovenski okoljski javni sklad – Eko sklad je dne 24.04.2015 objavil Javni poziv 29SUB-OB15 za Nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije( toplotne črpalke–ukrep C) in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb (sistemi za prezračevanje z vračanjem toplote-rekuperacija –ukrep H).

 

Pri podjetju Minergia d.o.o. so vam pripravljeni pomagati s ponudbo, pri kateri lahko pridete do subvencije Eko skladu.

V nadaljevanju dopisa vas seznanjajo z najpomembnejšimi informacijami za dodelitev finančne spodbude pri vgradnji toplotne črpalke in prezračevanja z rekuperacijo.

 

Ponudbo na vaša povpraševanja bodo izdelali v najkrajšem možnem času, v kolikor pa ste jo morda že prejeli, bodite pozorni na datum ponudbe in veljavnost ponudbe. Če veljavnost ni razvidna s ponudbe, Eko sklad šteje, da je ponudba veljavna 30 dni od datuma ponudbe. Torej preverite, da je na dan oddaje vloge, ponudba še veljavna.Za več informacij in pomoč pri izpolnjevanju obrazcev so vam v podjetju Minergia d.o.o. na voljo na brezplačnem telefonu 080 82 0008 ali v pisarni na naslovu Tržaška 315, Ljubljana vsak dan med 8:00 in 16:00 uro.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.