Najhitrejša prenosna baterija za mobilne naprave!

Uporabniki mobilnih naprav dobro vemo, da avtonomija delovanja postaja vse večja težava, saj ta zaradi neprestane uporabe le redkokdaj preseže en dan. Ker pa uporabnikom mobilnikov pogosto primanjkuje tudi časa za polnjenje mobilne naprave, so pri »startup« podjetju Petalite postregli z rešitvijo, ki je požela pozitivne kritike z vseh strani.

Tu namreč gre za inovativno zunanjo baterijo zmogljivosti do 2.600 (mili) amper ur, ki se popolnoma napolni v pičlih 15 minutah. To v praksi pomeni, da se napolni do 40 odstotkov hitreje od vseh sorodnih rešitev, ki jih trenutno najdemo na trgu.

Inovativna zunanja baterija Petalite Flux je kakopak prepričala tudi uporabnike spletnega portala IndieGoGo, saj je podjetje že v nekaj dneh zbralo potrebna sredstva za zagon proizvodnje v višini preračunanih 25 tisoč evrov. Priljubljenost je nedvomno tudi posledica relativno nizke cene izdelka, saj je za rešitev potrebno odšteti le preračunanih 56 evrov, za dodatno polnjivo baterijo pa le preračunanih 22 evrov. Prvi kupci bodo novost prejeli v naslednjem juniju, več podatkov o nadvse zanimivem projektu pa je na voljo na spletnem portalu IndieGoGo na spletni povezavi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.