Najboljši topingi za vročo čokolado

Skodelici vroče čokolade, okrašeni s sadjem

Začela se je sezona vročih čokolad, zato so sladkosnedci prišli na svoj račun. Sladoled se je dokončno poslovil, mrzla jesen pa je zaželela toplo dobrodošlico vročim čokoladam. Kako lahko še izboljšamo skodelico te popolne pijače? S pravo izbiro dodatkov, seveda.

Včasih je bila vroča čokolada »zgolj« vroča čokolada. Bela, mlečna in temna. Bile so okusne, a kmalu si je človeštvo zaželelo še in še. Vroča čokolada mora biti polna, gosta, okusna in očarljiva. Začarati nas mora že s svojim videzom, kar lahko dosežemo s topingi. In kateri so najbolj aktualni topingi za vroče čokolade?

Topingi za v vročo čokolado

Ko pomislimo na dekor vroče čokolade, najprej pomislimo na penice, drobtinice in podobno. Veliki finale vroče čokolade pa lahko predstavljajo tudi tekoči topingi. Raznolikost okusov, vse od klasik pa do eksotike. Svoji vroči čokoladi lahko dodate okus kivija, karamele, jagode, kave, lešnika, manga, amarene in še mnogo drugih. Vroča čokolada bo prejela svoj unikatni pečat okusa.

Skodelici vroče čokolade
Photo by LightFieldStudios on iStock

Klasična dekoracija za vročo čokolado

Kljub novostim, ki so tako izjemno okusne, ga ni čez klasiko. Le kdo se lahko zoperstavi vroči čokoladi s sladkornimi penicami na vrhu? Malokdo, saj gre za legendarno kombinacijo. Ni pa to okus za vsakogar, zato ima Chocomar pripravljene tudi druge nadeve, dekoracije in posipe za vroče čokolade.

Lešnikovi drobci, zlate drobtinice, karamelni kristalčki, meringe, zvezdice in podobno. Vroča čokolada še nikoli ni bila slišati in videti tako okusno, kot je zdaj.

Za najboljšo vročo čokolado te zime bo poskrbel Chocomar s svojimi vročimi čokoladami, topingi, posipi, dekoracijo in drugimi okusnimi izdelki.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članek3 prednosti PVC lamel
Naslednji članekZa manj odpadkov prižgite virtualno svečo z osebnim posvetilom
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.