Najboljši okusi bele vroče čokolade

Dve skodelici bele vroče čokolade s smetano
Photo by bhofack2 on iStock

Oboževalci sladke čokolade ne moremo mimo bele čokolade, ki prestavlja eksotično popestritev klasične mlečne tablice čokolade. Tudi pri vročih napitkih lahko uživamo v temnih in belih vročih čokoladah, kjer imamo pri slednjih praviloma manjšo izbiro. Spodaj vam predstavljamo štiri najboljše okuse bele vroče čokolade, ki jih morate poskusiti to jesen in zimo.

Bela Standard

Klasična bela vroča čokolada je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek žlahtnega okusa. Še posebej jo priporočamo za vse strastne sladokusce, ki imajo radi sladke pijače.

Bela cokolada-Chocomar

Vanilija

Bela vroča čokolada z okusom vanilije je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek, ki razveseli še tako zahtevnega kupca. Dodatek vanilije vročo čokolado obogati in jo popelje bližje okusu priljubljenega vanilijevega pudinga.

Rafko

Bela vroča čokolada Rafko je vroča čokolada, obogatena s kokosom, ki vas popelje na peščene plaže tropskega okusa. Če obožujete Rafaelo, morate poskusiti ta okus bele vroče čokolade!

Rafko Chocomar

Bela Lešnik

Bela vroča čokolada z lešniki vsebuje preplet sladkobe bele vroče čokolade in zemeljski ton lešnika. Po okusu je manj sladka kot klasična bela čokolada, zato je še posebej primerna za tiste, ki imajo radi malo manj sladke pijače.

Celotna ponudba na enem mestu

Če želite tudi vi uživati v malenkostih ter sebe ali svojega najdražjega presenetiti z odlično vročo čokolado, so bele vroče čokolade znamke Chocomar prava izbira. Poskusite jih in uživajte v mrzlih jesenskih ter zimskih mesecih.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekIz odpadnega pepela izdelajte milo ali učinkovito čistilno pasto
Naslednji članekTermotehnika z nakupom podjetja Mago še močnejša
logo rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.