Način, kako obogateti v letu 2024!? Razkriti barva in rok nakupa denarnice, ki bo privabila denar

Red wallet in the hands of a woman in a red dress with red manicure
Foto: perfectlab iz iStock

Če verjamete v feng shui, starodavni kitajski veščini urejanja zunanjega in notranjega prostora, katere namen je povečati skladnost in pretok energije Qi, je tu eden boljših nasvetov. Če nekatere feng shui nasvete za leto 2024 prenesete na svojo denarnico, lahko v kitajskem letu zmaja v svoje življenje pritegnete bogastvo in obilje!

Po kitajski astrologiji je namreč leto 2024 leto lesnega zmaja, močnega in ugodnega znamenja, ki prinaša srečo, uspeh in blaginjo. Srečna barva leta 2024 je torej zelena, ki predstavlja rast in vitalnost.

Kako uporabiti feng shui na svoji denarnici in pritegniti denar?

Prvi korak do t. i. feng shui denarnice je izbira najboljšega modela za leto 2024. Vaša denarnica naj bo izdelana iz kakovostnega materiala, kot je naravno ali eko usnje, ali kakovostnega blaga. Imeti mora funkcionalen dizajn, ki vam bo omogočal enostaven in varen dostop do denarja. Prav tako se mora ujemati z vašim osebnim slogom in odražati vašo osebnost. Nekateri slogi denarnic, ki so primerni za leto lesenega zmaja, so denarnice z dvema zavihkoma, zadrgo ali zaponko. Te denarnice so preproste, elegantne in praktične.

Toda najpomembnejša stvar, ki jo morate upoštevati pri izbiri, je barva. Najboljša barva denarnice za leto 2024 je zelena ali denarnica z nekaterimi zelenimi elementi, kot so logotip, zadrga ali podloga. Zelena je srečna barva za leto 2024, saj simbolizira element lesa in zmajevo energijo. Zelena predstavlja tudi denar, obilje in rast. Zelena denarnica vam lahko pomaga privabiti več denarja in priložnosti za uspeh v letu 2024.

Če tega modela še nimate in ga nameravate kupiti, morate to storiti pred 4. februarjem. To pomeni pravi začetek kitajskega astrološkega leta, ki vam v kombinaciji z denarnico, ki je po feng shui pravilih za leto 2024 lahko prinese srečo in bogastvo.

Uredite in očistite svojo denarnico

Drugi korak k t. i. feng shui denarnici je, da jo uredite in očistite nepotrebnih kartic, papirčkov, bankovcev … Vaša denarnica naj bo urejena, saj lahko nered blokira pretok denarja in energije. Redno organizirajte papirnati denar in kovance, kartice in potrdila, v denarnici pa imejte samo potrebne stvari. Preostale predmete hranite na varnem mestu, kot je predal, škatla ali bančni račun.

Izogibajte se tudi upogibanju ali mečkanju bankovca, saj ga s tem ‘ne spoštujete’ in lahko zmanjšate njegovo vrednost. Razporedite račune v naraščajočem vrstnem redu, obrnjene na isto stran. Kovance hranite v ločenem predalu in jih ne mešajte z drugimi predmeti. Kovanci v feng shuiju predstavljajo bogastvo in blaginjo, zato je treba z njimi ravnati skrbno in spoštljivo.

Simon Uršič

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekIzplačila socialnih transferjev v letu 2024: Vsi datumi in termini
Naslednji članekNovoletne zaobljube: kako ustvariti red in harmonijo doma v novem letu
Simon Uršič

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.