Motorola Turbo Charger: Superpolnlec, ki napolni mobilnik v 15 minutah!

Uporabniki pametnih mobilnih telefonov dobro vedo, da avtonomija delovanja postaja vse večja težava, saj ta zaradi neprestane uporabe le redkokdaj preseže en dan. Ker pa uporabnikom mobilnikov pogosto primanjkuje tudi časa za polnjenje mobilne naprave, so pri podjetju Motorola postregli z rešitvijo, ki je požela pozitivne kritike z vseh strani. Tu namreč gre za inovativni polnilec Turbo Charger, ki je združljiv s standardom Qualcomm Quick Charge 2.0 in omogoča vrtoglavo hitro polnjene baterije mobilnega telefona.

S polnilcem Turbo Charger lahko namreč uporabniki pametnega mobilnega telefona Motorola Moto X povsem izpraznjeno baterijo v 15 minutah napolnijo do te mere, da lahko nato mobilni telefon uporabljajo za cel delavnik oziroma za do osem ur. Skrivnost hitrega polnjenja je v začetni večji električni moči, ki znaša kar 60 vatov, kar posledično pomeni, da polnilec polni kar 75 odstotkov hitreje v primerjavi z običajnimi polnilci. Hitro polnjenje je seveda zagotovljeno le pri pametnih mobilnih telefonih združljivih s tehnologijo Qualcomm Quick Charge 2.0, pri preostalih napravah pa polnjenje poteka pri moči 15 vatov.

Kar je izjemno zanimivo je to, da hitri polnilec Motorola Turbo Charger za nameček ni pretirano drag, saj je v predprodaji na voljo že za preračunanih 27 evrov. Novost bo v Združenih državah Amerike naprodaj še pred koncem septembra, v Evropo pa naj bi prišla še pred koncem jeseni.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.