Ta ponedeljek akcija “Izberi svoj popust” v Merkurju

Ta ponedeljek, 15. 9. 2014, bo v Merkur nakupovalnih centrih potekala akcija “Izberi svoj popust”, kjer lahko zadeneta tudi do 90 % popusta na svoj nakup!

Ta ponedeljek bo  v Merkurjevih trgovskih centrih potekala akcija “Izberi svoj popust”


Način sodelovanja 

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki na dan akcije v Merkurjevih trgovskih centrih kupijo najmanj en izdelek, ne glede na njegovo vrednost. Vsak nakup na dan akcije pospremi najmanj 5 % popust. Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno, pred plačilom pa izžreba kuponček. Na njem podrgne premaz, pod katerim je zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu.

V akciji “Izberi svoj popust” ima kupec naslednje možnosti za pridobitev oglaševanih popustov:
– vsak 100. kupon prinese 90 % popusta,
– vsak 100. kupon prinese 50 % popusta,
– vsak 100. kupon prinese 25 % popusta,
– vsak 50. kupon prinese 10 % popusta,
– vsi ostali kuponi prinesejo 5 % popusta.

Prodajalka kupcu popust obračuna takoj pri nakupu, ne glede na način plačila. V primeru poškodovane zaščitne plasti je kupon neveljaven. Ob enkratnem nakupu je kupec upravičen do enega kupona. Izžrebani popust se kupcu prizna za izdelke, ki jih je prinesel na blagajno pred žrebom in ne velja za kasneje izbrano blago. Za tako blago kupec izžreba nov kuponček s popustom, ki se obračuna pri novem nakupu.

Če je izdelek vključen v katerokoli drugo Merkurjevo akcijo, se od vrednosti izdelka najprej odšteje odstotek akcijskega popusta, šele nato se na končni znesek prizna izžrebani popust akcije Izberi svoj popust (razen v primeru, če so pravila akcij drugače opredeljena). Prav tako se v primeru plačila z bonom za popust ali z darilno kartico izžrebani popust prizna na znesek po odbitem bonu za popust.

Akcija “Izberi svoj popust” poteka v vseh Merkurjevih trgovskih centrih ter v izbranih franšiznih prodajalnah. V letu 2014 akcijo “Izberi svoj popust” izvajajo naslednje franšizne prodajalne: Merkur Gic Gradnje Rogaška Slatina, Merkur Hatunšek Slovenska Bistrica, Merkur Kovinar trgovina Kočevje, Merkur Kovinar trgovina Ribnica, Merkur prodajni center Kolektor Koling Idrija.

Popust ni prenosljiv in velja samo za trgovsko blago. Akcija “Izberi svoj popust” ne velja za storitve in pri nakupu izdelkov iz ponudbe “Outlet”, pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone  in darilnih kartic. Status “graditelja” ni združljiv z akcijo “Izberi svoj popust”. Akcije se med seboj izključujejo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.