Mobilna pisarna

Ali se vam kdaj zgodi, da v pisarni pogrešate naravo? Ali med delom sanjate o pogledu na zeleno? Švicarsko podjetje Livit ima rešitev za vse, ki bi radi delali v lepšem okolju; izumili so namreč Studypod, mobilno pisarno.

Na Livitu se zavedajo, da ima okolje velik vpliv produktivnost. Ljudje, ki so obkroženi z rastlinami, drevesi in ostalo naravo imajo boljše mentalno zdravje ter so bolj učinkoviti pri delu in učenju. Studypod je bil ustvarjen za to, da omogoča nemoteno delo na vrtu, v gozdu ali v katerem drugem navdiha polnem okolju.

Studypod
Vir: Studypod

Studypod ima spredaj veliko okno, kar ščiti pred zunanjimi vplivi. Pisarna ima koleščka, ki jih je mogoče blokirati, kar omogoča enostavno prestavljanje. Pisarna je široka 2,15 metra, dolga 1,8 metra x in visoka 2,1 metra. Pisalno mizo je mogoče odstraniti.

Studypod
Vir: Studypod

Lahko se ga uporablja za več namenov: kot pisarno, kot mini telovadnico, kjer se lahko izvaja jogo, in celo kot spalnico, v primeru, da se vanj namesti ležišče. Mobilna pisarna je priročna tudi kot začasna pisarna na raznih terenih, na primer na gradbišču.

Studypod
Vir: Studypod

Si predstavljate delati v taki pisarni?

VIRStudypod
Prejšnji članekŽivljenje v mini hišici jim prinaša velike prihranke
Naslednji članekVse, kar rabite vedeti o IR panelih in infrardeči svetlobi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.