Mlečni sladoled najbolj kakovostnih sestavin

Kepice sladoleda in torta v majhnih skodelicah na okrašeni mizi

Poletje zaznamuje najbolj priljubljena sladica na svetu – sladoled. Kot pri vsaki hrani pa je tudi tukaj potrebno razumeti, da najboljši sladoled pride iz najbolj kvalitetnih sestavin. Take najdemo pri goriškem podjetju Rokmar d. o. o., ki proizvaja vrhunske sestavine, iz katerih sladoledarji pripravijo sladoled. Njihove sestavine se delijo na baze, aromate in dekorje.

Baze za pripravo sladoleda

Kot pove že samo ime, je baza osnova vsakega sladoleda. Baza prinaša teksturo in okus sladoledu. Naravno kokosovo olje poskrbi, da je sladoled bolj lahek in vedno popolnega okusa. Rokmarjeve baze za sladoled so narejene v njihovem laboratoriju, polnem znanja, izkušenj in raziskovanja. Sladoledne baze delimo na baze za mlečni in baze za sadni sladoled.

Banjica in skledica sladoleda

Aromati za sladoled

Razkošni aromati so tisti, ki sladoledu vdahnejo raznorazne okuse. Kremna rezina? Slana karamela? Aromati za sladoled so tisti del sladoleda, kjer se ustvarjajo okusne kombinacije in najslajši okusi. Četudi jih delimo predvsem na okuse, je nekoliko bolj primerna naslednja delitev:

  • Mlečni aromati: Kremasta struktura in širok nabor okusov. Tudi sami se razdelijo na mlečne aromate v prahu ali pasti ter predstavljajo odlično zasnovo za pripravo sladoledov raznoraznih okusov. Aromati v prahu nastanejo v postopku sušenja, kjer jim je odvzeta večina vode, posledično pa je onemogočen tudi razvoj mikroorganizmov. Aromati v pasti pa so narejeni v skrbno pretehtanem razmerju tradicionalnih in sodobnih okusov ter prvovrstnih surovin.
  • Sadni aromati: Širok nabor sadnih aromatov omogoča značilne barve in okuse vseh vrst sadja. Od klasičnih jagod do eksotičnih marakuj.

Različni izdelki Rokmar

Dekorji za sladoled

Če sladoled ni zaokrožen s primernim dekorjem in posipom, ne dosega vsega, kar sladoled je. Dekorji bodo sladoledu vdihnili končno podobo, prav tako pa morajo biti kakovostni, saj lahko drugače pokvarijo celotno paleto okusov samega sladoleda. Rokmarjevi dekorji za sladoled v sebi nimajo palmovega olja, umetnih arom, soje in konzervansov. Širok nabor krem, posipov, dekoracij in topingov ponuja neskončne možnosti dekoracije.

Najboljše sestavine za sladoled pri Rokmar d.o.o.

Na spletni strani podjetja Rokmar d. o. o. najdete njihovo celotno ponudbo, kjer vas pričakujejo tudi opisi in pomoč strokovnjakov, ki so razvili najboljše sestavine za sladoled. Spremljajte jih lahko tudi na njihovem Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekSkrbno izbrani stoli poživijo prav vsak prostor
Naslednji članekNovi koncept Renault Scenic Vision nakazuje prihodnost francoske znamke
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.