M SORA na Slovenia Design Showroom Milano 2017

M SORA na razstavi slovenskega industrijskega oblikovanja in arhitekture inovativnih izdelkov Slovenia Design Showroom Milano 2017 z oknom M SORA VIZIJA XL.

Razstava Slovenia Design Showroom Milano 2017 na 220 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru galerije Il CentroCulturale e la Galleria San Fedele v strogem centru Milana je namenjena krepitvi prepoznavnosti slovenskega industrijskega oblikovanja in arhitekture v lesu ter lesarskih inovativnih izdelkov na mednarodnih trgih, hkrati pa slovenskim lesarskim podjetjem odpira vrata za nove posle in omogoča višje prodajne cene.


Slovensko oblikovanje in arhitekturo v lesu prepoznava kot ustvarjalno silo prihodnosti slovenske lesne industrije in utrjuje njuno vlogo pri doseganju (z)možnosti za spremembe. Na razstavi so predstavljeni vrhunci slovenskega oblikovanja in arhitekture, ki odražajo visoko stopnjo zavedanja o slovenskih naravnih danostih in sposobnosti trajnostnega izkoristka materiala Med 82 prijavljenimi izdelki je strokovna komisija izbrala 15 izdelkov- med njimi je tudi okno VIZIJA XL iz M SORE. 


Okno VIZIJA XL je zasnovano in oblikovano v duhu sodobnih, inovativnih pristopov v arhitekturi. Z zunanje strani tako ni videti lesa, saj celotno zunanjo površino elegantno pokrije domiselna kombinacija izolacijskega stekla in emajliranega roba.


POSEBNOSTI

  • optika in tesnost znotraj brez steklitvene letvice
  • za neodvisnost od vremenskih vplivov skrbi neobčutljivo kaljeno steklo
  • sistem pritrditve stekla omogoča neovirano prezračevanje ter poskrbi za kompenzacijo dimenzijskih nihanj
  • konstrukcija omogoča vgradnjo troslojnega stekla

VAŠE KORISTI

  • vrhunsko oblikovan izdelek, ki izhaja iz sodobne arhitekture
  • enostavno vzdrževanje
  • dolga življenjska doba

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.