ponedeljek, 28 septembra, 2020
Doma Izpostavljeno Zanimivosti Lesena okna Jelovica z 20% popustom in dodatno 25% do 50% eko...

Lesena okna Jelovica z 20% popustom in dodatno 25% do 50% eko subvencijo

V Jelovici so vam pripravili posebno ponudbo energijsko varčnih lesenih in les-alu oken z 20% popustom. Dodatno boste ob vgradnji oken deležni tudi do 50% nepovratne EKO SUBVENCIJE, ki jo podeljuje Eko sklad RS za obnovo starejših stanovanjskih stavb (javni poziv za nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb 29SUB-OB15).

Z energijsko varčnimi EKO okni Jelovica boste prihranili tudi do 30% pri stroških ogrevanja.

Lesena okna EKOterm

  • 20% popust
  • 25% do -50% EKO subvencija*

Lesena okna s troslojno zasteklitvijo izdelana iz smrekovega lesa, ki ima najboljše toplotnoizolativne lastnosti. Okna imajo vgrajeni dve tesnili in odkapna profila na okenskem krilu in okvirju. Okna Ekoterm odlikujejo skrbno oblikovani detajli, odpornost, trpežnost in visoka energijska varčnost. Najvišjo kakovost oken zagotavljamo z natančno izdelavo, ki poteka pod budnim očesom naših mojstrov.

Več o oknih EKOterm na sledeči povezavi.

Lesena okna EKOstar

  • 20% popust
  • 25% do -50% EKO subvencija*

Lesena okna Ekostar so izdelana iz certificiranega smrekovega lesa najvišje kakovosti, ki ima obenem najboljše toplotnoizolativne lastnosti. Eko tehnološka novost se odraža v racionalnejši izrabi lesa, uporabljenega v lepljencih, iz katerih so izdelani okenski okvirji. Krilo okna je iz dolžinsko nespojenega lesa, kar pričara estetsko dovršen in sodoben dizajn.

Več o oknih EKOstar na sledeči povezavi.

Les-alu okna EKOstar Premium

  • 20% popust
  • 25% do -50% EKO subvencija*

Les. Steklo. Aluminij. Naravni materiali združeni z izjemnim dizajnom v vrhunski energijsko varčen produkt. Ravne linije oknu podarjajo sodoben izgled ter omogočajo enostavno rokovanje in vzdrževanje. Lesena okna zagotavljajo zdravo in varčno bivanje. Aluminijasta maska na zunanji strani okna varuje pred negativnimi vremenskimi vplivi in zagotavlja trajnost in trpežnost ter minimalno vzdrževanje oken.

Več o oknih EKOstar Premium na sledeči povezavi.

Kako do eko subvencije za obnovo oken?

Razpisne pogoje Eko sklada RS, kdo je upravičen do eko subvencije, potek oddaje vloge in na kaj morate biti pozorni pri oddaji vloge za pridobitev nepovratne eko subvencije najdete na povezavi.

Višje, do 50% EKO SUBVENCIJE za obnovo oken

Eko sklad je objavil do 50% eko subvencije na degradiranih območjih. Do 50% nepovratne eko subvencije se s strani Eko sklada RS dodeljujejo na degradiranih območjih, ki so na območjih naslednjih občin: Celje, Hrastnik, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Trbovlje, Zagorje. Več informacij na povezavi.

S spleta

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

11,788FansLike
313FollowersFollow
247FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Kako velik naj bo vaš bojler?

Grelnik vode ali po domače rečeno bojler je ključni element vsakega doma. Najdemo ga v kopalnicah in kuhinjah, je pa pomemben zato, ker omogoča...

Pet ključnih argumentov za kovinsko kritino Gerard

Nakup strehe predstavlja precejšnjo naložbo, zato smo vam v pomoč pri odločitvi pripravili nekaj osnovnih napotkov.Ker strehe ne menjavamo vsako leto — dinamične vremenske...

Čiščenje žlebov je nujno potrebno opravilo, nikar ne pozabite nanj

Žlebove, ki opravljajo pomembno vlogo odvajanja meteorne vode, je potrebno vsaj dvakrat letno pregledati, preveriti tesnost in očistiti, da se izognete vsem težavam, ki...

Kdaj ste nazadnje očistili odtok?

Na odtoke običajno pomislimo le takrat, ko se nam zamaši. Če imamo srečo, ga lahko takrat odmašimo s preprosto mešanico sode bikarbone in alkoholnega...