Kako pripraviti najboljši sladoled z okusom po rdečem grozdju?

Photo by ricardoffj on iStock
Sponzorirano

Bliža se sezona grozdja, ko nas njegov bogat okus spomni, zakaj je poletje najlepši letni čas. Grozdje ima številne pozitivne lastnosti, saj nas osveži, preprečuje demenco in čisti organizem. Poleg uživanja samega sadja je naravnost slasten tudi sladoled z okusom rdečega grozdja. Sladoled Izabela je kot nalašč za vse ljubitelje tega poletnega sadja.

Za izdelavo sladoleda Izabela potrebujemo:

  • 1000 g osnovne sadne baze
  • 80 gramov aromata grozdje
  • preliv Izabela

Navodila za pripravo:

  • v osnovno sadno bazo odtehtamo aromat Grozdje, premešano in vlijemo v stroj za sladoled,
  • ko je sladoled pripravljen, ga enakomerno porazdelimo po ohlajeni banjici in oblikujemo,
  • na koncu sladoled prelijemo z dekorjem Izabela.

Vsak sladoledar lahko banjico okrasi po svojih željah. V Rokmarjevi ponudbi se namreč nahaja bogata izbira različnih posipov in dekoracije. Za piko na i pa lahko dodamo še venček svežega grozdja.

Za še več nasvetov in receptov obiščite spletno stran Rokmar. Spremljajte tudi njihov Facebook profil, kjer sledilce redno obveščajo o novostih. Prepustite se sladkanju in si privoščite najboljši sladoled v Sloveniji!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version