Kako okrasiti sladoled?

Sadni sladoledi

Videz nas privlači pri vseh stvareh, od oseb do hrane, in sladoled ni nobena izjema. S pazljivo izbranim dekorjem lahko sladoled povzdignemo na novo raven in ga naredimo estetsko privlačnega. Nihče se mu ne more upreti. Katere dekorje za sladoled poznamo?

Neskončnost dekorjev za sladoled

Dekorji za sladoled so dokaj neskončna skupina, saj lahko sladoled in sladice okrasimo z marsičem. Razlika je predvsem v raznolikosti in kakovosti, ki jo je potrebno ob širokem naboru še vedno obdržati. Kateri so tisti najboljši in najbolj okusni dekorji za sladoled?

Sadni dekorji

Sadni dekorji so zelo priljubljeni pri okraševanju sladoleda. Narejeni so na osnovi sadja in z visokim deležem koščkov sadja. So fenomalna izbira za obogatitev sladoledov, s sadnimi dekorji pa lahko okrasite tudi torte, palačinke, vaflje, frozen yogurt in vse preostale sladice. Amarena, ananas, figa, hruška grozdje in limeta so sveži in nevsakdanji okusi. Lahko pa izbereš tudi klasike, kot so jagoda, gozdni sadeži ali malina.

Korneti z različnimi dekorji

Posipi in dekoracije

Posipi in dekoracije so namenjeni užitku in nadgradnji videza ter okusa. Vse od barvnih zvezdic, hrustljavih drobcev lešnikov ali karamel, mehkih mering in celih lešnikov. Za dodatek hrustljavosti, pisanosti in celotno vizualno predstavitev sladoleda.

Krok in Krem dekorji

Gladki in hrustljavi dekorji ponujajo raznovrstno dekoracijo sladoledov in sladic. Serija dekorjev Krok je obogatena s hrustljavimi koščki lešnikov, mandljev, čokolade, karamele, piškotov in drugih. Serija dekorjev Krem ponuja gladke dekorje iz bele ali temne čokolade, arašidov, limone, kokosa, pistacije in mnogih drugih.

Dekorji za sladoled z dolgoletno tradicijo

Najboljše in najbolj raznovrstne dekorje za sladoled lahko dobite pri podjetju Rokmar d. o. o. Dolgoletna tradicija snovanja sestavin za sladolede in sladice je dovoljšen razlog za prečudovite in okusne dekorje za sladoled. Če želite, da bodo vaši sladoledi in sladice zaživeli v svoji najlepši luči, je tu Rokmar.

logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekISO 14001 – Sistem ravnanja z okoljem
Naslednji članekMercedes bo v električnem G-Class terencu predstavil revolucionarno baterijo
logo rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.