Kako izboljšati sladoled in sladice doma?

Ste že naveličani jesti preproste kepice sladolede? Rešitev je v slastnih topingih, s katerimi vaš sladoled okrasite in hkrati dvignete okus na višjo raven. Njihova uporaba pa ni omejena samo na sladolede, saj z njimi lahko okrasite tudi ostale sladice. Bi radi svojim otrokom pripravili poseben zajtrk za rojstni dan? Njihove palačinke okrasite s topingi in jed bo takoj videti lepše!

Topingi dodajo piko na i vsakemu sladoledu

Ni sladoleda brez tiste zaključne note in prav to doda določen toping. Gre za grand tour in grande finale sladoleda obenem. In čeprav govorimo le o sladoledu, se topinge lahko uporabi tudi pri drugih desertih. Še posebej odlični so na palačinkah, vafljih in tortah, a jih lahko uporabite tudi pri smetani na kavi. Njihova uporaba nima meja, saj so tako okusni, da jih boste želeli pokušati kar iz embalaže.

Topingi različnih okusov

Klasični topingi in eksotični topingi

Rokmar ima v svoji ponudbi kar 12 različnih okusov topingov, ki se raztezajo vse od klasike do eksotike. Prisegate na klasiko? Tu so topingi z okusom čokolade, vanilije, jagode, gozdnih sadežev in karamele. Bi nekaj bolj eksotičnega? Na voljo so tudi topingi amarena, banana, lešnik, kiwi, mango, zeleno jabolko in kava. Raznoliki topingi za raznolike okuse in v tem je čar sladic in sladoledov.

Topingi brez alergenov in za vse okuse

Topingi so pakirani v priročno in ergonomično embalažo, ki je lep primer tega, da obleka naredi človeka. No, v tem primeru embalaža naredi toping. Ste vedeli, da kar 7 topingov v ponudbi ne vsebuje alergenov? Res je. Topingi so namenjeni vsem, ne glede na okus in preference. Za najboljše topinge se obrnite k Rokmarju, ki bo poskrbel za zaključni podpis na sladoledu in drugih desertih.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekIntegrirana čistilna naprava za pitno vodo
Naslednji članekKaj vse lahko naredimo in katere učinke za udobje lahko pridobimo s sodobnimi materiali za suho gradnjo
logo rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.