Imate želodec za to? Varčujejo tako, da večkrat koristijo toaletne ‘papirčke’ iz različnih tkanin

Angela Coffman iz Kansas Cityja, Missouri, zase pravi, da je največji skopuh na svetu, ker reže ostanke blaga, ki jih njena družina uporablja kot toaletni papir, nato jih opere in ponovno uporabi. »Pod košaro za perilo imamo majhen zabojnik, v katerem so neke vrste majhni toaletni robčki, kamor jih damo, da jih lahko kasneje operemo,« je povedala v oddaji Extreme Cheapskates na ameriški televiziji TLC.

Pojasnila je tudi, zakaj vse to počnejo: »Kot družina srednjega razreda, ki dobro zasluži, se ne bi smeli zadolževati za nakup toaletnega papirja. Vse naše robčke uporabljamo v hiši že več kot pet let. Z uporabo toaletnih robčkov iz blaga prihranimo več kot 20 dolarjev (18,74 evra) na mesec, v letu dni to pomeni 240 dolarjev (224,92 evra).« Da so mnogi bili nad to prakso šokirani, najbrž ni treba posebej omenjati.

Skeptičen je bil tudi njen mož

Poznala sem eno osebo, ki je rekla, da nikoli ne more onesnažiti svojega pralnega stroja. Samo nasmejal sem se, ker če veš kaj o bakterijah, veš, da ni možnosti, da bi preživele te hude razmere. Kontaminacija torej sploh ni problem, dodaja nevsakdanja gospodinja. A zaskrbljenosti niso izrazili le Angelini prijatelji, treba je bilo prepričati tudi njenega moža.

Reusable Toilet Paper? | Extreme Cheapskates

»Ko je Angela prvič predlagala idejo o tekstilnem toaletnem papirju, sem bil malo skeptičen. Ampak zdaj sem se že navadil. Včasih je bolje imeti nekaj trdnega v roki kot papirnate stvari« dodaja mož, poroča The Sun.

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekRačun za plin: Znižajte račun za plin s 6 super preprostimi triki
Naslednji članekPametne naprave, ki bi jih moral imeti vsak sodoben dom

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.