Ljubljana: Evropski teden trajnostne energije

Trajnostne tehnologije so prijazne okolju, gospodarstvu in vaši denarnici. V sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije se bo med evropskim tednom trajnostne energije (15.–19. junij 2015) odvijal dogodek pred Hišo Evropske unije na Bregu v Ljubljani, in sicer 17. junija med 15. in 19. uro.

Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji bo letošnji evropski teden trajnostne energije obeležilo 17. junija z informacijsko stojnico pred Hišo Evropske unije, na Bregu 14, v Ljubljani, kjer boste z informatorji med 15. in 19. uro lahko preverili načine za dosego višje energijske učinkovitosti v svojem gospodinjstvu, v nagradnem kvizu kolesa sreče pa še svoje znanje s področja EU in njenih trajnostnih ciljev.

Na stojnici se jim bo pridružilo tudi osebje Zveze potrošnikov Slovenije, ki bo na praktičnih primerih demonstriralo uporabo brezplačne mobilne aplikacije ecoGator. Aplikacija je bila razvita v okviru evropskega projekta »Učinkovitost 2.1.«, v katerem sodeluje devet partnerjev iz osmih držav EU, med drugimi tudi Zveza potrošnikov Slovenije. Projekt se je uvrstil med 9 finalistov, ki tekmujejo za nagrade evropskega tedna trajnostne energije 2015.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.