Pečica s procesorjem Tegra in kamero visoke ločljivosti!

Pri podjetju June so tokrat prišli na svoj račun ljubitelji sodobne tehnologije, ki obožujejo dobro hrano. Nadobudni inženirji so zanje namreč pripravili novodobno kompaktno pečico, ki je opremljena tako z zmogljivim računalniškim sistemom kot kamero visoke ločljivosti.

Glavna prednost novodobne pečice June Intelligent Oven je nedvomnosti v njeni enostavnosti uporabe, saj lahko z njo pripravimo izjemno okusne obroke tudi v primeru, da nam klasična kuha nikakor ne gre od rok.

 

Inženirji podjetja June so pametno pečico opremili z zmogljivim računalnikom, ki obsega procesor Nvidia Tegra K1 frekvence 2,3 gigaherca in sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov. Tu najdemo še 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, visoko ločljivo spletno kamero in podporo za hitro brezžično povezavo Wi-Fi. Pečica je opremljena še z napredno programsko opremo, ki omogoča najboljšo možno kuho živil, hkrati pa je na voljo tudi namenska mobilna aplikacija za pametne mobilne telefone in tablične računalnike.

 

Pametna pečica Intelligent Oven podjetja June pričakovano ni ravno poceni, saj je zanjo v predprodaji treba odšteti kar preračunanih 1.320 evrov. Če vas je novost prepričala, jo nedvomno velja naročiti sedaj, saj bo prodajna cena novosti postavljena na skoraj 3.000 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.