Družba E 3 prva v Sloveniji s paketi električne energije glede na življenjski slog gospodinjstva

V družbi E 3, energetika, ekologija, ekonomija, d.o.o. z začetkom novembra uvajajo posodobljeno ponudbo oskrbe električne energije za gospodinjstva. – Na podlagi raziskav o potrebah in življenjskih slogih so poenostavili ponudbo in oblikovali štiri nove pakete: E3 PREPROSTI, E3 NAPREDNI, E3 UDOBNI in E3 ZELENI. – Vsak odjemalec bo lahko s pomočjo vprašalnika na spletnem mestu ugotovil, kateri paket je najbolj ugoden zanj. – Gre za prvi tovrstni pristop v Sloveniji, ki celovito upošteva življenjske navade v gospodinjstvu.

V družbi E 3 so nove pakete poimenovali z imeni, ki označujejo značilen življenjski slog in navade predvsem pri uporabi električnih in elektronskih aparatov, načinu spremljanja porabe, prejemanju računov in skrbi za okolje. Doslej so v gospodinjstvih v večinoma enovitih ponudbah običajno prihranili zaradi lastnega truda, novi paketi družbe E 3 pa so optimizirani glede na značilne življenjske navade.

 

Darko Pahor, direktor družbe E 3, pojasnjuje: »V E 3 smo posodobitev ponudbe načrtovali od pomladi, kar je časovno sovpadalo s prvimi združevanji podjetij na trgu oskrbe z električno energijo, pojavili pa so se tudi tuji dobavitelji. S tem se odzivamo na izjemno dinamično spreminjanje trga. Po drugi strani pa kot slovenski dobavitelj električne energije z novimi paketi dokazujemo našo lastno razvojno usmerjenost in drugačen pristop, ki ne izpostavlja samo ene prednosti, temveč zagotavlja celovito, optimalno in zanesljivo oskrbo. Verjamemo, da bodo odjemalci prepoznali koristi naših paketov, hkrati pa opozarjamo, naj temeljito razmislijo, katerega ponudnika izberejo, saj so razlike v cenah dejansko minimalne, storitve različnih ponudnikov električne energije pa se močno razlikujejo.

 

Paket ‘E3 PREPROSTI’ je namenjen vsem, ki električno energijo plačujejo po porabi ali pavšalu, najrajši s položnico. Paket ‘E3 NAPREDNI’ je najbolj primeren za tiste, ki sami nadzirajo porabo in preverjajo podatke, imajo dvotarifni sistem in želijo poslovati elektronsko. Paket ‘E3 UDOBNI’ je za odjemalce, ki niso pozorni na različne tarife, zato paket temelji na univerzalnih cenah energije. Odjemalci paketa ‘E3 ZELENI’ pa bodo gospodinjstva, ki so pozorni že pri nakupu varčnih aparatov in želijo energijo iz obnovljivih virov.


Vprašalnik za izbor optimalnega paketa

Vsak odjemalec lahko ugotovi, kateri od novih paketov mu najbolj ustreza glede na življenjski slog. Zato so v E 3 pripravili kratek spletni vprašalnik, ki odjemalcu olajša odločitev. V E 3 so prepričani, da bodo s tako zasnovanimi paketi pridobili nove odjemalce in zagotavljajo, da brezplačno uredijo celoten postopek zamenjave dobavitelja.

 

Za sedanje odjemalce družbe E 3 bo oskrba z električno energijo potekala nemoteno. Vse sedanje odjemalce paketov »MALI«, »SREDNJI«, »VELIKI« in »VELIKI PLUS« bodo samodejno prenesli na novi paket ‘E3 PREPROSTI’, pri čemer sprememba ne bo vplivala na izpolnjevanje pogodbe. Odjemalcem dosedanjih paketov ni treba storiti ničesar, v družbi E 3 pa napovedujejo, da bo cena novega paketa električne energije zanje nižja kot doslej. Hkrati pa lahko tudi vsi sedanji odjemalci prek vprašalnika na spletni strani ugotovijo, ali kateri od preostalih treh novih paketov bolj ustreza njihovim navadam.

V družbi E 3, energija, ekologija, ekonomija, d.o.o. bodo uvajanje novih paketov za oskrbo gospodinjstev z električno energijo podprli tudi s televizijskimi in radijskimi oglasi. Novosti v ponudbi in informacije o menjavi paketov so na voljo na spletnem mestu www.e3.si, pri svetovalcih v informacijskih pisarnah in na brezplačni številki 080 34 45.

  

O družbi E 3, energetika, ekologija, ekonomija, d.o.o.

E 3, energetika, ekologija, ekonomija, d.o.o. oskrbuje z električno energijo skoraj 100 tisoč gospodinjskih in več kot 10 tisoč poslovnih odjemalcev v Sloveniji. Glavne dejavnosti družbe so nakup in prodaja električne energije končnim odjemalcem, uvajanje novih tehnologij na področju učinkovite rabe energije, izvajanje različnih projektov obnovljivih virov energije ter trgovanje z ostalimi energenti. Z raznoterimi načini in modeli nakupa električne energije se prilagajajo različnim potrebam poslovnih partnerjev in življenjskim slogom gospodinjskih odjemalcev. 


 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.