Smrdijo čevlji? Shoefresh posuši in dezinficira!

Vsi vemo, da so glivice, bakterije in vlaga, najpogostejši razlogi za neprijeten vonj obutve. Obutev se lahko med rekreacijo na prostem zmoči, kar v kombinaciji z znojem predstavlja idealno gojišče za glivice in bakterije. A za to naredimo malo ali nič. Sploh pozimi je po telovadbi težko posušiti, kaj šele dezinficirati športne copate, saj je zunaj preveč vlage, v stanovanju pa ne želimo neprijetnih vonjav. Sploh v aktivnih družinah se zavedajo, da se neprijeten vonj hitro širi tudi v druge prostore, poleg tega pa so glivice nezdrave in lahko povzročijo neprijetne težave na nohtih.

Shoefresh z učinkovitim postopkom sterilizacije uniči glivice in bakterije in tako iz obutve in prostorov odstrani neprijetne vlažne vonjave. Po vsaki rekreaciji nataknite mokro obutev na Shoefresh in čez nekaj trenutkov bo ta znova sveža in suha. Poleg obutve, je Shoefresh primeren tudi za nogavice, čelade, ščitnike, rokavice in še kaj bi lahko našli.

V prvem koraku obuvala dezinficira s pomočjo ozona (O3), ki kot nestabilna oblika kisika uničuje bakterije in glivice, v drugem koraku pa obutev osuši. Taka oblika sterilizacije je popolnoma naravna in čista.

Shoefresh deluje tiho in se samodejno zažene in izklopi. V pol ure bodo čevlji nared za novi izziv. Več na Shoefresh.net. Če želite, da vam Shoefresh  predstavijo na domu, jim pišite na e-mail info@shoefresh.net in si zagotovite dodatno ugodnost ob naročilu.  

(oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.