Dopust, o katerem so Slovenci lahko le sanjali, je zdaj ugoden, 7 dni 295 evrov!

Španija
Španija

Vsak od nas je nekoč sanjal o Španiji – deželi bogate kulture in prva asociacija je vedno sonce, plaže, narava, kulinarika, arhitektura … Zdi se, da je to postalo bolj dostopno kot prej, cene počitnic v Španiji pa so se skoraj izenačile s cenami počitnic v Grčiji. Številne agencije so Španijo vključile v svojo ponudbo, številne pa si prenočišča in karte iščejo same, zato se tam še toliko bolj splača dopustovati.

Pogled na ponudbe agencij razkriva cene

Če želite potovati ceneje, se lahko v Španijo odpravite tudi z avtobusom. Ena od ponudb, na katero smo naleteli, je paket za 12 dni: Avtobusni prevoz + 6 polpenzionov v Lloret de Maru + 1 nočitev z zajtrkom v Montecatiniju za 520 eur na osebo. Cene so odvisne tudi od hotela, ki ga izberete, pa tudi od termina, v katerega želite iti.

Pri ponudbah z vključenim letalskim prevozom pa se cene gibljejo od 420 evrov do 2500 evrov na osebo. Pri tej cenejši ponudbi cena vključuje povratno letalsko karto, polpenzion in sedem nočitev v hotelu s tremi zvezdicami, ponudba pa velja za mesec september.

Ta isti hotel vas bo julija ali avgusta stal okoli 800 evrov na osebo. Če izberete eno od ponudb preverjenih popotniških strani na Instagramu, lahko septembra obiščete Španijo (Costa Brava) za 295 evrov. V ceno je vključen letalski prevoz in sedem dni (šest nočitev) v hotelu. Cena ne vključuje prevoza od letališča do hotela.

Oktobrsko potovanje, ki ga lahko načrtujete sami, stane okoli 460 evrov na osebo. V ceno so vključene ugodne letalske karte, ki jih najdete preko Wizz air aplikacije. V začetku oktobra se gibljejo med 60 in 100 evri na osebo (cene se lahko spremenijo). Hotel s štirimi zvezdicami v Lloret de Maru stane 360 ​​evrov na osebo. Hotel je na plaži, storitev, ki jo ponujajo, pa je polpenzion.

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekKaj so »covid avtomobili« in zakaj so trn v peti?
Naslednji članekTo je najlepša skrita plaža v Evropi za leto 2024! Prihajajo turisti iz vsega sveta, je pa kar blizu Slovenije

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.