Dan odprtih vrat na hiši Lumar Primus-D 150 v Mengšu

V podjetju Lumar v soboto 1. decembra, med 10.00 in 16.00 uro, pripravljajo dan odprtih vrat. Na ogled bo spremenjena skoraj nič-energijska hiša Primus-D 150, ki na celovit način obravnava vidike bivalnega ugodja, rabe energije in trajnosti. Hiša Primus-D 150 bo na ogled v Mengšu. Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili energetske rešitve in koncepte gradnje Lumar ter predstavili jesensko ponudbo skoraj nič-energijskih hiš Lumar.

O SKORAJ NIČ-ENERGIJSKI HIŠI PRIMUS-D 150 

Hišo Primus-D 150 iz skupine AVANTGARDE odlikuje izjemno racionalen in odprto zasnovan tloris, ki omogoča največjo možno uporabnost in energetsko učinkovitost. Hiša se uvršča med skoraj nič-energijske hiše s porabo energije pod 15 kWh/m2 a. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar MASIV, pri katerem predstavljajo nosilno konstrukcijo križno lepljenje masivne lesene plošče (CLT). Zaradi majhne porabe energije in velikega deleže uporabljene naravne izolacije je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. V hišo je vgrajen sistem prezračevanja, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode pa zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili tehnologijo, energetske rešitve in koncepte gradnje prihodnosti skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi z gradnjo vašega novega doma. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.