Rolete in žaluzije Lomax

Trajnost in varnost ter uporabnost okna bo znatno večja, če boste namestili rolete ali žaluzije. Tako zunanje rolete kot zunanje žaluzije opravljajo funkcijo zatemnitve okna, nas obvarujejo pred sončnim sevanjem in ščitijo okno pred zunanjimi mehanskimi vplivi. Kokovostne žaluzije in rolete proizvajalca Lomax v Sloveniji dobite pri podjetju Mimaro.

Predvsem pri senčenju oken je njihova vloga nenadomestljiva in so pri sodobnih oknih že skoraj obvezne, na južni strani zgradbe.

Vgradnja rolet vam pomaga ohranjati toploto, ko so rolete spuščene, povečuje zasebnost in varnost prostorazmanjšuje hrup. Žaluzija predvsem senči in tako zmanjšuje potrebe po hlajenju prostora, omogoča pa tudi zasebnost v prostoru.

Upravljanje

Tako rolete kot žaluzije proizvajalca Lomax so visokokakovostni izdelek. Upravljanje z njimi je enostavno, saj je pri oboji omogočajo električno odpiranje in zapiranje samo s pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika.

Raznovrstnost

Seveda pa je mogoče tudi ročno upravljanje. Sam izgled rolet in žaluzij lahko izberete v več barvnih odtenkih. Vgradnja je možna na različne načine, na primer na fasado, preklado … Prav tako je mogoče dograditi komarnik.

V podjetju Mimaro d.o.o. vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri ustreznih senčil za vaš dom.

Mimaro prodajno-razstavni salon:
Dolenjska cesta 466a, 1291 Škofljica

T: 041 369 518
E: prodaja@mimaro.si

mimaro@mimaro.si | 031 653 509 | Spletna stran

Garažna in vhodna vrata, električno gretje, pvc okna in vrata.

Prejšnji članekDan odprtih vrat na hiši Lumar Primus-D 150 v Mengšu
Naslednji članekVas zanima, kako se pravilno lotiti energetske sanacije stavbe (hiše)?
mimaro@mimaro.si | 031 653 509 | Spletna stran

Garažna in vhodna vrata, električno gretje, pvc okna in vrata.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.