Trajne britvice Beluga, ki se bistveno manj obrabljajo

Ali ste vedeli, da samo v Združenih državah vsako leto v smeti odvržejo več kot 2 milijardi britvic? To je ogromno plastike in odpadnih kovin, ki se nabirajo na odlagališčih po vsej državi. Ljudje danes postajajo vse bolj zavedni in se zavedajo, da tako onesnaževanje ni dobra pot za prihodnost človeštva.

Nekaj bi radi k mozaiku čistejše prihodnosti prispevali tudi pri Beluga Shave Co. s svojim trajnostnim brivnikom. Njihov najnovejši brivnik zagotavlja boljše britje za nižjo ceno, saj vam ni treba na vsakih nekaj britij zamenjati britvice. Njihove britvice so namreč narejene iz nerjavečega jekla – kar pomeni, da se izredno malo obrabljajo.

 

Brivnik pa ima obenem garancijo kar 25 let. Njihova kickstarter kampanja je samo v 13-ih dneh dosegla več kot 100.000 dolarjev in še aktivno poteka. Beluga brivniki iz nerjavečega jekla bodo kmalu na tržišču in bodo predstavljali dobro alternativo vsem moškim, ki prisegajo na klasično britje in bi radi nekaj prispevali za okolje in obenem še malo prihranili.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.