Brezplačni posvet v energetski pisarni JUB-a in Srca Slovenije

V prostorih podjetja JUB v Dolu pri Ljubljani vsako drugo sredo med 16. in 18. uro deluje Energetska pisarna JUB-a in Srca Slovenije. Enkrat mesečno bodo potekala brezplačna predavanja in svetovanja s področja učinkovite rabe energije. Prvo predavanje energetskega svetovalca Simona Brleka »Subvencije Eko sklada – kako nas država nagradi za varčevanje energije« bo potekalo že v sredo, 1. julija 2015, ob 17. uri.

Vsi, ki prenavljate svoje stanovanjske enote, lahko pridobite vrsto koristnih in brezplačnih nasvetov o načinih energijsko varčne gradnje in kakovostne prenove objektov. Interesenti boste izvedeli, kateri gradbeni materiali so primerni za gradnjo energijsko varčnih hiš, kako izolirati objekte ali namestiti okna, izbrati primerno toplotno črpalko ali kako pridobiti subvencije EKO sklada. V dodatno podporo in pomoč vam bodo še predavanja ter izobraževanja, na voljo pa vam bodo tudi individualna posvetovanja z našimi strokovnjaki.

 

Vsako drugo sredo vam bodo svetovali priznani JUB-ovi strokovnjaki. Termini svetovanj o fasadnem ovoju v mesecu juliju: 15. 7. in 29. 7. Vsak obiskovalec Energetske pisarne bo prejel 10 % popust na gotovinski nakup izdelkov v JUB-ovi trgovini.

 

Na prvem predavanju, 1. julija 2015, ob 17. uri. bo poudarek predvsem na možnostih za pridobitev nepovratnih sredstev za izvedbo investicij v energetsko učinkovitost in obnovljive vire energije. Svetovalec bo na predavanju predstavil letošnji razpis, potrebno dokumentacijo za prijavo, dokazila, ki so potrebna za izplačilo subvencije in najpogostejše napake pri prijavi ali zbiranju dokazil.

 

Storitve Energetske pisarne zagotavljata podjetje JUB in Razvojni center Srca Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.