3 najbolj priljubljeni sladoledi poletja 2022

Različni okusi sladoleda in sadje na mzi, v ozadju je zavesa

Družinsko podjetje Rokmar s svojimi slastnimi sladoledi in vročimi čokoladami že tri desetletja razveseljuje sladokusce po vsej Sloveniji. Njihovi izdelki se lahko pohvalijo s certifikatom GMO-Free, prav tako ne vsebujejo palminega olja. Z njihovimi sestavinami za sladoled sladoledarji po vsej Sloveniji in Evropi izdelujejo božanske sladolede. Za letošnjo sezono so napovedali najbolj popularne okuse sladoleda.

Cvet mediterana

Ta okus nam pričara pravo obmorsko idilo. Izstopa sivka oz. lavanda, ki je bila v preteklosti rabljena za najrazličnejše mediteranske slaščice, danes pa pri Rokmarju obujajo njeno čarobnost v sladolednem posladku. Prijetna aroma sivke, ki sprošča in pomirja, bo tokrat božala naše brbončice. Posebnost pa predstavlja aromat Dišeči prepih, ki združuje lavando in grozdje izabela, ki je poznana in priljubljena sorta na Goriškem.

Skodelica sladoleda na odeji, na kateri so tudi vejice sivke

Mango

To slastno sadje še nikoli ni razočaralo. Trendovski tropski sadež, ki kar diši po poležavanju pod palmo na Bahamih, nam Rokmar ponuja v sladoledni obliki. Osvežitev zagarantirana. Ta izdelek je 100% veganski, ne vsebuje nikakršnih umetnih arom in umetnih barvil; odličen za pripravo naravnih sorbetov. V kombinaciji z bazo (Total fruit), ki ne vsebuje saharoze, je primeren za diabetike – pripravimo diabetičen sladoled.

Skodelice sladoleda in sadje na okrašeni mizi

Breskev-bezgov cvet

Če se komu še ne cedijo sline po zgornjih okusih, bo breskev-bezgov cvet prinesel vse, kar imamo radi na sladoledu. Super poletna kombinacija kar kliče po sprehodih po plaži na topel poletni večer. Tudi če niste na morju, vas bo ta okus ponesel tja s svojo dišečo pravljico in nenadgradljivo svežino.

Ostala slastna ponudba

Celotna ponudba Rokmarjevih izdelkov je na voljo na njihovi spletni strani, spremljajte pa tudi njihov Facebook profil, kjer sledilce redno obveščajo o novostih. Več informacij dobite tudi na njihovem elektronskem naslovu info@rokmar.si. Prepustite se sladkanju in si privoščite najboljši sladoled v Sloveniji!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekKako se znebiti plevela med tlakovci
Naslednji članekUspešno zaključen Sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2022
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.