2 najboljši vroči čokoladi za otroke

Roza vroča čokolada
Foto: on Chocomar

Slastna vroča čokolada nariše nasmeh na obraz tako starejšim kot najmlajšim. Še posebej zabavna je barvna vroča čokolada, kjer napitek že s samo barvo navduši naše nadebudneže. Ste že kdaj poskusili modro ali rožnato vročo čokolado?

Vroča čokolada Blue Moon

Otroci, ki obožujejo sladoled Modro nebo, bodo navdušeni nad to slastno modro pijačo! Vroča čokolada Blue Moon ima okus po borovnicah, s svojo svetlo modro barvo pa bo razvedrila še tako siv dan. Če ne veste, kaj bi podaril nečaku ali vnuku, mu za božično darilo prinesite vročo čokolado Blue Moon.

Skodelica modre in skodelica roza vroče čokolade
Foto: on Chocomar

Vroča čokolada Cherry

Ta slastni napitek je primeren za vse mlade oboževalke rožnate barve. Vroča čokolada Cherry ima okus po češnji, njena nežna barva pa je popolna za vse mlade princeske. Če imate torej hčerko ali nečakinjo, ki bi najraje živela v rožnatem gradu in jedla samo rožnato hrano, ji morate podariti to vročo čokolado.

Za božič podarite zabavo v skodelici

Božični prazniki so pred nami in vsak otrok bo vesel igrivega napitka, ki je lepega videza in slastnega okusa. Najboljšo vročo čokolado za otroke najdete pri Chocomarju, njihova priprava je preprosta, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v vaši najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdete na spletni strani Chocomarjavse okuse pa najdete v Mercatorjevih in Tuševih Cash&Carry, kjer lahko kupujete tudi kot fizična oseba!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekDo konca praznikov bo gorivo cenejše
Naslednji članekIzbrati naravno ali umetno smrečico?
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.